BATE Borisov – Dinamo Minsk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Kako su mnoge fudbalske lige počele ponovo da se igraju, mnogi su zaboravili na „rudnik zlata“ zvani Beloruska liga u fudbalu, ali ne i mi. Redovno pratimo dešavanja u ovoj državi i danas imamo jednu prosto neverovatnu kvotu imajući u vidu kvalitete timova koji igraju. Naime, na stadionu Borisov Arena, lider šampionata ekipa BATE Borisov dočekuje velikog rivala, ekipu Dinamo Minsk u utakmici subotnjeg programa.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 1-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju odlično ove sezone pošto imaju 4 pobede, 2 nerešene i 0 poraza uz gol razliku od 10 postignutih i samo 3 primljena gola. Generalno posle nešto slabijeg starta šampionata počeli su da igraju kao mašina i retko kad kiksaju, posebno na domaćem terenu, pošto imaju stil igre da dave protivnika 90 minuta dok ne postignu pogodak.

Gosti iz Minska, nemaju dobru sezonu za sad, pošto se nalaze na osmoj poziciji šampionata, a u finalu kupa su izgubili baš od ekipe BATE Borisov. Na gostovanjima ove sezone imaju 2 pobede, 1 nerešenu i 3 poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 8 primljenih golova. Ekipa je prilično podbacila u dosadašnjem delu prvenstva te je očigledno da neke stvari ozbiljno ne štimaju kod njih.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 55 puta i domaća ekipa ima mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 29 susreta, dok je 13 puta pobednik bila ekipa Dinama, a 13 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče, bilo je šarenih rezultata, te nema nekog određenog trenda.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom kvotom na pobedu BATE Borisov na ovom meču, iz razloga što se nalaze u situaciji kada se bodovi naprosto ne smeju prosipati. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču BATE Borisov -0.5 AH (da BATE Borisov pobedi na ovom meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.90 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news