BATE Borisov – Isloch: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Petak je bio savršen sa dva uspešna tipa i velikim profitom koji smo uspeli da ostvarimo, a cela nedelja se trenutno vozi na “Money train” pošto imamo 5-0 od ponedeljka. Kakos u prošle subotnje utakmice u ovom trenutku nismo u mogućnosti da znamo, ali mi nikada nismo bili oni koji su gledali unazad, nego samo unapred, te mi nastavljamo da tipujemo utakmice koje nam se sviđaju u nedelju. Prva utakmica koju tipujemo je ona koja se igra u okviru prve Beloruske lige, između lidera BATE Borisov i ekipe Islocha.

Domaći sastav se trenutno nalazi na prvoj poziciji, koju su zaposeli nakon malo slabijeg starta šampionata. Ipak, nalaze se u fantastičnoj seriji trenutno i imaju 8-1-0 rekord u poslednjih 9 utakmica, sve sa pobedom u finalu kupa protiv Dinamo Brest ekipe pre par dana. Ekipa BATE-a je fino posložena, imaju miks mladosti i iskustva i vrlo su ofanzivni. Ove sezone na domaćem terenu su igrali četiri puta, imaju 3 pobede, 1 nerešenu uz gol razliku od 7 postignutih i samo 1 primljen pogodak.

Njihovi protivnici, ekipa Islocha je krenula dobro ove sezone, ali su sad ušli u jednu seriju slabijih rezultata i na poslednjih 5 utakmica imaju 2 pobede i čak tri poraza, što ih je koštalo pozicije na tabeli. Na gostovanjima ove sezone su prilično loši, pošto imaju 0-0-3 rekord sa samo jednim postignutim i čak 8 primljenih  golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 13 puta i čak 7 puta je pobeđivala domaća ekipa, dok je 3 puta bilo nerešeno i tri puta su pobeđivali gosti. Što se golova tiče, interesantno je da je na velikom broju susreta viđeno da obe ekipe postižu pogodak, međutim mi danas nećemo pratiti taj trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijskih hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaćini su ove sezone krenuli odlično i definitivno su najbolja ekipa u ligi, a gosti igraju loše i jako malo golova postižu na svojim gostujućim utakmicama. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BATE Borisov -1.5 AH (da domaća ekipa pobedi na meču i pokrije -1.5 liniju azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 2,01 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news