BATE Borisov – Slavia Mozyr: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je prošao fenomenalno, iz razloga što mo imali ne jedan, nego tri fenomenalna tipa koji su nam doneli i više nego lep profit. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon vikend odličnog uspeha danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru Kup takmičenja između ekipa BATE Borisov i Slavia Mozyr.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu vrlo traljavo i već nekoliko puta su ozbiljno razočarali kladioničare ove sezone. Zaista se više očekivalo od ove popularne Beloruske ekipe, posebno rezultatski, pošto na terenu oni ne deluju nimalo loše. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji Prve lige, a na domaćem terenu su igrali dva puta, jedna mršava pobeda i jedan remi bez golova. Baš na toj utakmici su dominirali 90 minuta, ali nisu uspeli da probiju bedem protivničke ekipe koja je igrala totalni bunker. Slično se očekuje i danas, pošto je Slavia Mozyr jedna prilično nekavalitetna ekipa ove sezone.

Njihovi protivnici, ekipa Slavia Mozyr igra prilično loše ove sezone do sada, jer se nalaze na 13-toj poziciji, sa dve pobede, jednom nerešenom i tri poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju jednu pobedu i dva poraza, uz čak 7 primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 32 puta i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe koja je pobedila 22 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na 5 susreta. Na poslednjem susretu Slavia je uspela da pobedi BATE te je to još jedan motivacioni faktor na strani domaće ekipe.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Trendovi snažno pokazuju dominaciju domaće eikpe and gostima, te smatramo da na ovom meču ne bit smelo da bude iznenađenja. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BATE Borisov -1.25 AH (da BATE Borisov pokrije -1.25 Azijski Hendikep), koja opklada se plaća odličnom 1.77 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news