BATE Borisov – Slutsk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Iako mnogi svoje interesovanje prebacuju ka drugim ligama koje lagano počinju nakon COVID-19 pandemije, mi nastavljamo sa tipovanjem lige koja nam je donela odličan profit u poslednjih dva meseca i nemamo nameru da prekidamo sa nečim što je dobro. U okviru devetog kola Beloruske lige sastaju se prvoplasirana ekipa BATE Borisov i drugoplasirana ekipa Slutska.

Domaći sastav BATE Borisov, je krenuo ovu sezonu prilično loše, ali u poslednjih šest susreta ne znaju za poraz, odnosno imaju pet pobeda i jednu nerešenu. Na prošloj utakmici su se prilično namučili sa autsajderom, ekipom Smolovichi, jer su domaći poveli u prvom minuti, da bi BATE na poluvremenu vodio 3-1, onda u 58 minutu je bilo 3-3, ali na kraju 5-3 za BATE. Na domaćem terenu ove godine BATE ima 2-1-0 rekord sa 4:1 gol razlikom, mada njima gosti uglavnom dolaze da se brane.

Njihovi protivnici, ekipa Slutsk je držala prvu poziciju do prošlog kola, nakon čega ih je BATE prestigao. Oni igraju iznad svih očekivanja, a na gostovanjima su ove sezone perfekltni, pošto imaju 3-0-0 sa 7 postignutih i 4 primljena pogotka. Oni ove sezone igraju vrlo otvoreno i vrlo često na njihovim utakmicama bude viđen veliki broj pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, te nema ni suspendovanih, ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 15 puta i rezultati su apsolutno na strani ekipe BATE Borisov koja je pobedila 14 puta, poslednje sezone BATE je pobedio oba puta po 3-0. Ipak, ono što je interesantno je činjenica da je na poslednjih sedam susreta 4 puta bilo preko dva gola, a imajući u vidu kako Slutsk igra ove sezone, smatramo da bi isto moglo da se dogodi i danas.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Smatramo da bi na ovom meču moralo biti golova, te iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola), koja opklada se plaća solidnom 1.66 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news