BATE Borisov – Soligorsk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nedeljni program ćemo začiniti sa dve utakmice koje nam se čine neverovatno interesantnim, kao što ćete i moći da pročitate u našim analizama i tipovima. Pokušaćemo kao i uvek da omogućimo našim čitaocima da zarade novac na kladionici, te se nadamo da ćemo svi imati profitabilan vikend. Druga utakmica, osim one iz Bundeslige koju smo tipovali je utakmica koju tipujemo je iz Prve Lige Belorusije, gde zahuktali BATE Borisov na svom terenu dočekuje drugoplasiranu ekipu šampionata, ekipu Soligorska.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na 1-oj poziciji, a na domaćem terenu ove sezone imaju 4 pobede, 1 nerešenu i nula poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i samo 1 primljenog gola. Što se forme tiče u poslednjih 7 kola imaju šest pobeda i jednu nerešenu, te se može slobodno reći da su u strašnoj formi.

Njihovi protivnici, Soligorsk, nalaze se na drugoj poziciji u šampionatu i na gostovanjima ove sezone imaju 3 pobede, dve nerešene i nula poraza uz fantastičnu gol razliku od pet postignutih i nula primljenih golova. Ovakva impresivna statistika je sigurno i razlog zašto su kladionice postavile ovakvu kvotu na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali iste informacije nisu od posebne važnosti za ovaj naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 57 puta, i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe koja je uspela da pobedi na 31 meču, 14 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na samo 12 susreta. Što se golova tiče uglavnom ove dve ekipe igraju utakmice sa mnogo golova, ali ovaj put mi ćemo igrati jedan drugi market.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. BATE Borisov se nalazi u strašnoj formi, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BATE Borisov -0.5 AH (da BATE Borisov pobedi na meču), koja opklada se plaća odličnom 2.20 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news