BAXI Manresa – Barcelona: Analiza utakmice

tipovi i analize

Već ste se navikli da svake nedelje biramo jednu utakmicu iz Španske košarkaške ACB lige koja je dobra da se na nju opkladite, pa tako i ove nedelje smatramo da na ovoj utakmici postoji odličan value na jednoj liniji. Naime, duel dve ekipe koje igraju Evropske utakmice nam se čini kao perfektna prilika za ostvarivanje profita.

Domaća ekipa BAXI Manrese plaća danas igranja u evropi, te u domaćem prvenstvu igraju prilično loše. Naime, posle 11 kola Manresa se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo tri pobede i osam poraza. Zadnjih pet kola ne znaju za pobedu, a sasvim smo sigurni da i nakon ovog kola teško će biti u mogućnosti da se pohvale četvrtom pobedom ove sezone, je rim u goste dolazi fantastična ekipa Barcelone.

1xbet bonus

Barcelona ove sezone igra fantastično kako u domaćem prvenstvu, tako i u EuroLeague, te u ACB ligi zauzimaju drugu poziciju sa devet pobeda i samo dva poraza. Oba poraza su došla sa gostovanja, gde su izgubili od solidnih ekipa Basket Zaragoze i MoraBanc Andorre. Protiv prosečnih ekipa uglavnom nemaju problema i u svojih osam pobeda, čak šest puta su pobeđivali sa dvocifrenim rezultatom. Imajući u vidu da dolaze iz Rusije, gde su naprosto demolirali ekipu Khimki, smatramo da bi mogli nastaviti sa dobrim igrama i danas.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje tri godine ove dve ekipe su igrale pet puta i svaki put je pobedu odnosila ekipa Barcelone. Od pet pobeda, samo jednom nije bila dvocifrena pobeda, te je ovo trend koji nam se izrazito dopada.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Barcelona -9.5 HC (da Barcelona pobedi sa deset ili više koševa razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news