Bayern na aerodromu pokušao oteti novog van Dijka!

Stex
10 siječnja, 2024
65 Views
Bayern na aerodromu pokušao oteti novog van Dijka! / slika: Cartilage free Captain

Radu Dragusin (21), perspektivni stoper Genoe i reprezentacije Rumunjske, postao je fokus najveće priče ovog zimskog prijelaznog roka. Nakon šest godina provedenih u Italiji s Juventusom, gdje je odigrao tek četiri utakmice prije ljetnog transfera u Genou za 5 milijuna eura, sada se nalazi usred dramatičnog prelaska.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Poznat kao “Novi Van Dijk” zbog izvrsnog nastupa u Serie A s samo jednim žutim kartonom ove sezone, Dragusin je privukao pažnju Tottenhama. Tottenham je ponudio 25 milijuna eura fiksne odštete i dodatnih 5 milijuna kroz bonuse, uz uvjet slanja desnog bočnog Djeda Spencea (23) na posudbu i pokrivanje njegove plaće do kraja sezone. Genoa je pristala na uvjete, omogućavajući Dragusinu prijelaz u London.

Dok je putovao prema aerodromu za medicinski pregled i potpis ugovora s Tottenhamom, stigla je neočekivana službena ponuda od Bayerna, obećavajući veću odštetu i bolju plaću. Zbunjeni Dragusin, suočen s teškim izborom između obećanja ključne uloge u Tottenhamu i izazova u Bayernu, zamolio je oba kluba da ga puste na miru. Na kraju je odabrao Tottenham zbog obećanja o ključnoj ulozi u momčadi. Juventus će profitirati od ovog transfera s 20 posto provizije, planirajući uložiti neočekivanu zaradu u kupnju stopera Tiaga Djala (23) iz Lillea.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex