Beijing Guoan – Chongquing Lifan: Analiza utakmice

Milos
1 rujna, 2020
297 Views
nogomet tipovi

Zaista se događaju čudni rezultati u Kineskoj Super Ligi iz nedelje u nedelju, ali jedno je sigurno da ima četiri ultra kvalitetne ekipe, dok su ostale tu da popune broj. Jedna od Top 4 ekipa je svakako i ekipa Beijing Guoan, koja se u Grupi B grčevito bori za prvu poziciju sa ekipom Shanghai SIPG. Beijing Guoan se nalazi u seriji od dva loša rezultata, te će sasvim sigurno na ovom meču protiv realno slabije ekipe Lifana dati sve od sebe. Ovo će biti jedini od naših tipova i analiza danas, jer smatramo da su kladionice ostavile lep prostor za klađenje na jednom marketu.

Domaća ekipa Guoan se nalazi na drugoj poziciji Grupe B sa četiri pobede, dve nerešene i jednim porazom na šest odigranih utakmica i gol razlikom od 15 postignutih i 10 primljenih pogodaka. Do sada su pokazali imresivne igre, ali na poslednja dva meča, su prvo izgubili od SIPG-a rezultatom 1-2, da bi onda ponovo razočarali i odigrali samo 2-2 protiv ekipe Ever Bright. Danas bez svake sumnje moraju da idu na pobedu, jer ako prospu bodove protive jedne od slabijih ekipa ove grupe, može da se desi i da drugo mesto izgube od ekipe Wuhan Zall koja im diše za vratom i koja u prvom meču dana igra protiv ekipe Quingdao.

Njihovi protivnici, ekipa Lifan se nalazi na pretposlednjem mestu Grupe B, sa jednom pobedom, tri nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 6 postignutih i 11 primljenih pogodaka. Naprosto, ova ekipa nema dovoljno kvalitetne strance koji bi pravili razliku i to se vidi na terenu.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 25 puta i rezultati su apsolutno na strani Beijing Guoana. Domaćin je pobedio 14 puta, 5 puta je bilo nerešeno i Lifan je pobedio 5 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, mada je bilo i manji broj utakmica koje su išle u Under.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Guoan je mnogo kvalitetnija ekipa, a Lifan zaista ne izgleda najbolje na terenu, niti taktički, niti po fizičkoj spremi, ali ritam u kom se igra je paklen, a Guoan je ove sezone prilično ubitačan, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Beijing Guoan -1.25 AH (da Beijing Guoan pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos