Beijing Guoan – Guanghyhou Evergrande: Analiza utakmice

Milos
28 listopada, 2020
254 Views
nogomet tipovi

Danas od naših tipova i analiza, izdvajamo utakmicu koja se igra u okviru play offa Kineske Supe League, gde se na stadionu Suzhout City Sports Center sastaju ekipe Beijing Guoan i Guanghzhou Evergrande. Realno, ovo su možda i dve najkvalitetnije Kineske ekipe ove sezone i sasvim smo sigurni da nas očekuje jedna vrlo interesantna utakmica.

Beijing Guoan je takmičenje u regularnom delu sezone završio na drugom mestu svoje Grupe A, odmah iza ekipe Shanghai SIPG, a ono što je bilo interesantno vezano za ovu ekipu je činjenica da su iako su pobeđivali na dosta utakmica primali golove. Na poslednjih 15 susreta samo dva puta je viđeno da obe ekipe ne postignu pogodak, što je frapantan trend moramo priznati.

Sa druge strane Evergrande je završio regularni deo sezone na prvoj poziciji svoje Grupe B, bili su prilično dominantni, a svoje protivnike su uglavnom ispraćali sa po nekoliko golova u mreži. U prošlom kolu plaz offa su sa dve pobede od po 3-1 i 5-0 isprašili vrlo kvalitetnu ekipu Hebei, te se spremaju u napad na finale, a protivnik im je vrlo napadački potentna ekipa Guoana.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova i treneri će moći da izvedu svoje najbolje igrače.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 26 puta, domaći su pobedili na 6 susreta, 9 puta je bilo nerešeno, a gosti su kao pobednici izašli čak 11 puta. Što se tiče golova na poslednjih šest susreta viđeno je prilično šarenih rezultata, te je tri puta bilo više od dva gola, a tri puta je utakmica završavana sa 0-2.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve epike kojima su napadi jača strana, a naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.65 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos