Intro

Beijing Rehne – Wuhan Zall: Analiza utakmice

prognoze utakmica

U strašnom tempu se igra Kineska prva liga, te smo već završili 16 kola, a ovog vikenda se igra 17-to. Porjed nekoliko utakmica gdje imamo izrazite favorite, mi ćemo se odlučiti da analiziramo jednu gdje sportske kladionice smatraju da nema izrazitog favorita, a mi smatramo da postoji odličan value u jednom ponuđenom marketu. Kao i uvjek analiziraćemo kako trenutačnu formu i poslednje vjesti dveju ekipa, tako i istorijske rezultate koji nam ponekad mogu dati lepe informacije u kom smjeru bi mogla da ide neka utakmica. U subotu na stadionu Beijing Fengtai domaća momčad Rehne-a će dočekati Wuhan Zall i pokušati da prekine neugodan niz ond nekoliko poraza u prvjenstvu.

Domaća momčad se trenutačno nalazi na 15-tom mjestu tablice i imaju prilično lošu sezonu za sada. Na svom terenu su odigrali osam susreta sa sasvim solidnim rezultatima (tri pobjede, jedna neolučena i četiri poraza), ali na gostovanjima igraju katastrofalno loše, jer su na osam susreta uspjeli da imaju samo jednu neodlučenu uz sedam poraza. Tim Beijing Rehne-a nije sastavljen od zvučnih imena, te oni u svom timu imaju nekolicinu manje poznatih stranaca, poput napadača iz Kenije, Timbe Masike i napadača iz Senegala, Makhete Diopa i Elvisa Manua. Ovo samo pokazuje da ekipa nije posložena dovoljno dobro za prvoligaško natjecanje i da su rezultati u skladu sa kvalitetom tima.

Ekipa Wuhan Zall se nalazi na sredini tablice, sa solidnim rezultatima na gostovanjima, gdje su uspjeli da pobjede tri puta, uz nula neodlučenih i četiri poraza. Ono što je posebno zanimljivo za ovu momčad, koju trenira kineski stručnjak Li Tie, je to da imaju vrlo solidne strance u liku kamerunskog veznog igrača Stephana Mbie, koji je nekad igrao za Sevillu, napadača Rafela Silve i Lea Baptistaa iz Brazila, kao i napadača iz Obale Bjelokosti, Jean Kouassia. Sve u svemu, gostujuća ekipa je vrlo ofanzivno posložena ekipa, koja često igra utakmice sa mnogo golova.

Očekivani sastavi

Nema puno stvari koje treneri obe momčadi mogu da urade drugačije nego u ranijim susretima, te se očekuje da domaći tim izađe na teren sa malo defnazivnijom postavkom, dok se od ekipe Wuhan Zall očekuje postavka sa čak tri ofanzivna fudbalera u startnih 11. Naprosto njihov trener je vrlo ofanzivno orijentisan i ne pravi razliku da li igraju kod kuće ili na gostovanju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dvije momčadi su igrale do sedam puta i ekipa Beijing Rehne-a je imala mnogo više uspjeha, jer su pobjedili na četiri susreta, dok je na dva susreta bilo neodlučena, a samo jednom je pobjedila ekipa Wuhan Zall. Ovo iz razloga što je gostujuća ekipa do prošle sezone igrala u nižem rangu, te su imali iznimno manji budžet i slabiju momčad.

Predlozi za tipovanje

Kako imamo malo informacija što se tiče ranijih susreta ove dvije momčadi, posebno iz razloga što nisu igrali u istim nivoima takmičenja, nećemo se mnogo osvrtati na ranije rezultate. Ono što je posebno interesantno u ovom duelu je kvaliteta, koja je očigledno na strani gostujuće momčadi, kao i forma, jer domaći u poslednjih šest susreta imaju čak pet poraza. Iz tog razloga smatramo da je pametno igrati Wuhan Zall AH0 (Wuhan Zall draw no bet), koja oklada se plaća solidnom kvotom od 1.80 u većini sportskih kladionica. Ukoliko vam ova igra nije poznata predlažemo vam da pročitate naš članak o Azijskom hendikepu.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news