Belshina Bobruisk – Gorodeya: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon nekoliko dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Belshina Bobruisk i Gorodeya. Ovo je sasvim izvjesno možda i poslednji tip u dogledno vrijeme, pošto se šuška da će i Bjelorusi prekinuti svoji ligu nakon ovog kola.

Domaći sastav ekipa Belshine su povratnici u prvu ligu, pošto su nakon tri sezone uspeli da se vrate u društvo najboljih. Na prvom meču se nisu proslavili, pošto su na domaćem terenu izgubili rezultatom 1-3 od ekipe Minska. Na drugoj utakmici su poraženi od ekipe Torpeda na gostovanju rezultatom 0-1 ali su pokazali iznimno dobru igru i zaslužili su makar bod sa tog meča. Specifično za ovu ekipu je da igraju vrlo ofanzivno, bez obzira na to ko je sa druge strane i zato su uspeli da ostvare promociju prošle sezone, jer su uspeli da pobede na 21 od 27 mečeva.

Gosti na ovom meču, ekipa Gorodeye, se nalazi na poslednjem mestu tabele, sa takođe dva poraza, a oni nisu uspeli do sada da postignu pogodak, jer su izgubili od Vitebska u prvom kolu 0-1 i od Soligorska u drugom kolu rezultatom 0-2. Oni do sada su pokazali najlošija izdanja od svih ekipa Beloruske prve lige, te smatramo da moraju biti veći autsajderi na ovom meču nego što to kvote sugerišu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih ni povređenih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo 3 puta do sada, jednom su pobedili domaći, jednom je bilo nerešeno i jednom su pobedili gosti. Poslednji put su igrali pre dva meseca u prijateljskom duelu i Belshina je pobedila rezultatom 2-1.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaći su do sada pokazali da imaju kvalitet za prvu ligu, te smatramo da će sve učiniti da osvoje prva tri boda ove sezone. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Belshina -0.25 AH (da Belshina pokrije -0.25 liniju azijskog hendikepa na ovom meču), koja opklada se plaća predobrom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news