Besiktas – Rizespor: Analiza utakmice

Milos
6 siječnja, 2021
565 Views
nogomet tipovi

Još jedna utakmica koja nam se danas jako sviđa i koja mora da ima titulu Tip Dana je svakako meč koji se igra u okviru Turske Super Lige gde Besiktas na svom terenu dočekuje ekipu Rizespora. Znajući da je Galatasaray juče kiksao i da se otvara prostor za napredak na tabeli sasvim smo sigurni da će ekipa Besiktasa dati sve od sebe kako bi na ovom meču ostvarila pobjedu i uzela nova tri boda.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na drugoj poziciji i sa današnjih potencijalnih tri boda oni bi izbili na čelo tabele, pošto trenutni lideri ekipa Gazientepa ima isti broj bodova, ali i utakmicu više. Besiktas je ove sezone odličan na domaćem terenu gde imaju 5-1-1 rekord, što samo pokazuje koliko ozbiljno igraju domaće utakmice.

Njihovi protivnici, ekipa Rizespor nalazi se na 11-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone nisu previše impresivni pošto imaju samo 1 pobedu, 3 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 7 postignutih i 9 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Nema nekih bitnijih informacija vezano za povrede igrača, te se može očekivati da će oba trenera na teren izaći sa najboljim igračima u ovom momentu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada mnogo puta, o ono što upada u oči je činjenica da je Besiktas na poslednjih 4 od 5 utakmica prilično lako dobijao svoje današnje protivnike, što smatramo da će se desiti i danas.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za golove, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi Besiktas trebao ovo da dobije rutinski, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Besiktas -1AH (da domaći pobede na ovom meču sa dva razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos