Bet365 kladionica – Kako verifikovati nalog u 2022?

MilosNS
23 kolovoza, 2022
1301 Views
Bet365 Verification

Bet365 kladionica je brend koji ne treba posebno predstavljati jer je u industriji sinonim za kvalitet. Smatra se pionirom inovacija i nije iznenađujuće to što godinama drži lidersku poziciju kada je poverenje korisnika u pitanju. Kompanija može da se pohvali tradicijom i dugogodišnjim iskustvom bavljenja online klađenjem, a sve to je posledica vizionarske ideje i odvažnosti jedne žene.

Osim zanimljivog istorijata, naša Bet365 recenzija detaljno opisuje svaki segment usluga koje ova kompanija kreira. Pročitajte je i uverite se sami da li se radi o premium brendu.

Na tržištu je prisutno mnogo kladionica koje nude raznovrsne promocije i nadmeću se za pažnju igrača. Kompanija je uspela da oformi zajednicu zadovoljnih korisnika, kojima garantuje bezbedno klađenje i usluge po najvišim standardima.

Poznati su po nesvakidašnjim promocijama, pa je tako Bet365 bonus dobrodošlice nešto što se svakako razlikuje od ostalih nagrada za novoregistrovane korisnike. Ovo nije matched bonus i njegova vrednost jeste €25, ali je prava poslastica za korisnike jer predstavlja laku zaradu. Novac od bonusa služi kao sredstvo za klađenje, pa se samo profit akumulira na računu. Ovde moram da naglasim da je jedina prepreka ka prebacivanju profita sa kladionice na privatan račun, verifikacija naloga. U narednom odeljku vam pišem o svim pojedinostima i značaju verifikovanog naloga.

Registracija novog naloga Bet365 kladionice

Nakon testiranja usluga koje Bet365 kladionica nudi, mogu reći da je proces registracije krajnje jednostavan i ne oduzima mnogo vremena. Ideja vizuelnog identiteta jeste da bude upečatljiv, ali da korisnika ne opterećuje, pa je i sajt tako urađen, pregledno i funkcionalno, a kategorijama se lako pristupa.

U desnom gornjem uglu se nalazi dugme JOIN i to je opcija koju tražite kao budući korisnici. Nakon klika otvaraju se polja koja treba ispuniti tačnim ličnim podacima i osmisliti korisničko ime i lozinku. Kada je unos podataka gotov, a klijent informisan o tome da može da osvoji Bet365 bonus dobrodošlice, ostale su još aktivacija i registracija naloga.

Aktivacija naloga i verifikacija

Proces registracije se završava dobijanjem e-maila koji sadrži aktivacioni link i vodi vas ka novokreiranom nalogu. Na ovaj način se potvrđuje istinitost e-mail adrese koja je upisana u polja sa ličnim podacima. Kada je nalog aktiviran, klađenje može da počne. Do sada smo već spomenuli da brend uvek misli na ono što je najbolje za igrače, pa je tako platforma za uživo klađenje podržana i Bet365 live stream platformom. Mogu da se složim sa svim onim igračima koji tvrde da je profit u live bettingu daleko lakše ostvariti, ako postoji uživo prenos meča na koji se vrše opklade.

Ovde moram da napomenem da je za upravljanje ostvarenim profitom jako važno imati verifikovan nalog. Radi se o postupku koji jeste složeniji i angažuje dosta vremena, ali samo vlasnik ovakvog profila može unovčiti svoju zaradu.

Bet365 verifikacija

Kako verifikovati svoj nalog na Bet365 kladionici 2022?

Industrija online klađenja već kao standard poznaje nešto što zove KYC (Know Your Customer). Ovo je procedura koju mora proći svaki korisnik, ako želi da kompletira pristup kladionici i njenim  uslugama. Isto se odnosi na igrače sportske kladionice, ali i igrače online casina.

Bezbednost klijenata treba da bude imperativ svakoj kompaniji, tako da se sa procedurom KYC mogu samo složiti i svaku kladionicu koja je primenjuje smatrati ozbiljnom. U narednom odeljku ću vas pripremiti za uspešnu verifikaciju.

Neophodno je imati fotografiju prve i poslednje strane nekog ličnog dokumenta, vozačke dozvole, pasoša ili lične karte da bi se  potvrdio identitet. Dodatno treba priložiti račun od komunalija ili izvod iz banke. Ovim kladionica dobija potvrdu prebivališta pa je neophodno da priložena kopija ne bude starija od 6 meseci. Fotografije moraju biti verne originalu, ničim dorađivane, jer sajt zadržava pravo da odbije aplikaciju bez ikakvog obrazloženja.

Vremenski okvir za proveru i odgovor kompanije, obično jeste 48h, ali se može produžiti i do 7 dana. Za korisnike koji poseduju Bet365 mobil app, ova pravila jednako važe.

Lično uvek insistiram na tome da se proces verifikacije uradi odmah, ma koliko vremena oduzimao. Naprosto, bez njega sve jednostavno sem raspolaganja sopstvenim novcem. Drugim rečima, postavljanje opklada, osvajanje različitih bonusa, pristupanje Bet365 live stream platformi i mnoge druge opcije je lako koristiti kada ste registrovan korisnik, ali transfer novca na privatan račun ne može da izvede vlasnik neverifikovanog naloga.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

FAQ

 • Da li Bet365 prihvata kripto valute kao depozitne metode?

  Ne, kladionica Bet365 ne prihvata kripto valute, jer ne poseduje tu vrstu licence. Ipak treba reći da se na spisku ove kompanije nalaze najpopularnije vrste depozitnih metoda. Ljubitelji kriptovaluta mogu na našem sajtu pronaći spisak brendova koji ih prihvataju.

 • Gde pronaći Bet365 mobil app za iOS korisnike?

  Korisnici iOS platforme mogu na komforniji način doći do ove aplikacije, za razliku od vlasnika Android uređaja. Apple Store u svojoj ponudi ima softvere za klađenje i dovoljna su dva klika da bi se oni instalirali na telefon.

 • Šta su to uslovi i pravila bonusa?

  Uslovi i pravila bonusa predstvaljaju set zahteva, koje sajt za online klađenje upućuje igračima i koje je potrebno ispuniti da bi se novčana nagrada osvojila. Najčešće se to sve odnosi na minimalan depozit, način ulaganja depozita, visina kvota i vremensko ograničenje za ispunjavanje uslova.

 • Koliko je verifikacija naloga na kladionicama zaista važna?

  Neverifikovan nalog nije nešto što će kladioničare ometati u postavljanju bettova ili igranju online casino igrica, ali će ograničiti raspolaganje novcem. Onom igraču koji želi da unovči svoj profit, verifikacija naloga prtedstavlja najvažniji korak.

 • Kako mogu da pronađem besplatan live stream?

  Da biste besplatno koristili uživo prenos, potrebno je da nađete sajt koji ima tu opciju. Mahom premium brendovi kladionica u svojoj ponudi imaju live stream koji je neograničeno na raspolaganju, svim registrovanim korisnicima.

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.