Blooming – Guabira: Analiza utakmice

Milos
25 prosinca, 2020
476 Views
nogomet tipovi

Danas je malo slabija ponuda utakmica, zbog Božićnih praznika širom sveta, ali opet smo uspeli da nađemo jednu utakmicu koja će se naći među našim analizama i tipovima. Jedna od retkih liga koja ne pravi pauzu za ova dva dana je Bolivijska Prva liga, koja je svakako jedna od nama omiljenih liga za igranje, te ćemo danas tipovati utakmicu koja se igra u gradu Santa Cruz de la Sierra, gde na stadionu Ramon Aguillera Costas, ekipa Bloominga dočekuje ekipu Guabire.

Domaća ekipa, se nalazi na srediti tabele, tačnije na 6-toj poziciji, a ove sezone su gotovo perfektni na domaćem terenu gde imaju 8-1-1 rekord, sa 20 postignutih i samo 9 primljenih  pogodaka. Jedina ekipe koja je uspela da odnese ceo plen sa ovog stadiona je ekipa Always Ready i to je bilo pre skoro godinu dana. Stoga nam nije jasno zašto se kvote kreću u suprotnom pravcu u odnosu na pobedu domaće ekipe, što je čudno, jer njima bodovi trebaju u borbi za Copa Libertadores.

Njihovi protivnici, ekipa Guabire se nalazi takođe na sredini tabele, ali oni su na 9-toj poziciji, dok na gostovanjima imaju rekord od 2-1-8, uz 9 postignutih i 25 primljenih  golova. Kada govorimo o njihovim performansama na gostovanjima oni su dobili Real Potosi i Oriente Petrolero, dve ekipe iz donjeg doma, te nama zaista nije jasno zašto kvota na njih  pada.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, ali to nisu neke previše veliki problemi.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 34 puta i rezultati su prilično na strani Bloominga, pošto je domaća ekipa pobedila na 16 susreta, 9 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 9 mečeva. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata, ali je na 4 od zadnjih 7 viđeno više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za golove, jer trendovi pokazuju Over, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi moglo biti manje golova, a linija je na 3 što je maksimalan broj golova koje očekujemo, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Blooming ML (da domaća ekipa pobedi na ovoj utakmici), koja opklada se plaća odličnom 2.064 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos