Bodo/Glimt – Haugesund: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Norveška liga je krenula prošle nedelje i viđeno je nekoliko vrlo zanimljivih utakmica, sa mnogo golova i puno preokreta. Čini se da će ove sezone ova liga biti izrazito interesantna i nadamo se profitabilna kako za nas, tako i za naše čitaoce. Iako se dosta mučimo poslednjih deset dana i nemamo puno sreće, nastavljamo bez prestanka i naši tipovi i analize nastavljaju da stižu. Uspeli smo da pronađemo jednu vrlo interesantnu utakmicu, koja ima odličan value na marketu Azijskog hendikepa, gde na stadionu Venue Aspmyra se sastaju domaća ekipa Bodo/Glimt i gosti, ekipa Haugesunda.

Domaći sastav, je već na prvoj utakmici pokazao da nastavljaju tamo gde su stali prošle godine. Naime, pod trenutnim trenerom Bodo je uvek najspremnija ekipa koja je spremna da ore po terenu 90 minuta. Tako je bilo i na prvoj utakmici ovog prvenstva gde su na gostovanju pobedili ekipu Vikinga rezultatom 4-2, iako su u jednom momentu čak i gubili. Sasvim je očekivano da ekipa Bodo/Glimta bude svakom nezgodan protivnik ove sezone.

Njihovi protivnici, ekipa Haugesunda je na prvoj utakmici izgubila na domaćem terenu od ekipa Brann rezultatom 1-2. Ono što je posebno interesantno, a vezano za tu utakmicu je činjenica da je ekipa Brann-a, naprosto prebila ekipu Haugesunda i pitanje je Koliko su ovako rano u sezoni igrači spremni na tako ozbiljne batine.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, ali ništa ozbiljno što bi uticalo na našu odluku.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 24 puta i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, Bodo/Glimt je pobedio 8 puta, 7 puta je bilo nerešeno, a ekipa Haugesunda je pobedila na 9 susreta. Što se golova tiče, bilo je mnogo utakmica sa puno golova i veliki broj utakmica se završio da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za konačan ishod, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Činjenica je da je domaća ekipa pokazala da se nalazi u top fizičkoj formi, dok je Haugesund totalno nespreman. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bodo/Glimt -0.5 AH (da Bodo/Glimt pobedi na ovoj utakmici), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news