BODO/Glimt vs. Klaksvik: Tipovi, savjeti i kvote 06.07.2022.

Dusan
6 srpnja, 2022
552 Views
BODO/Glimt vs. Klaksvik

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Norveški šampion će na početku svog pohoda ka Ligi Šampiona u sredu od 18:00 kod kuće dočekati ekipu Klaksvik-a.

BODO/Glimt

BODO/Glimt je prošle sezone ostvario istorijski uspeh, osvojio je titulu u domaćoj ligi. Sada kreću u pohod ka novom istorijskom uspehu, Ligi Šampiona. Iako su ove sezone drastično slabiji nego prošle godine, mnogo puta do sada su pokazali da su ekipa koja se ne sme olako potceniti.

Trenutno se „muče“ u domaćem šampionatu, ali imaju još sasvim dovoljno vremena da ponovo „zasijaju“, mada je titula veoma daleko u ovom trenutku. I ove sezone su prepoznatljivi po veoma efikasnom i ofanzivnom stilu igre, ali im je takav način igre stvorio mnogo defanzivnih problema.

Šesta pozicija u Eliterserien ligi sigurno ne pokazuje sav njihov potencijal, ali deluje da se ove sezone ipak odlučili da svu pažnju usmere na uspeh u Evropi.

Kod kuće su naročito efikasni, a mnogo slabiji protivnik je idealna prilika za njih da nastave sjajan golgeterski ritam.

Klaksvik

Ekipa sa Frskih ostrva je među najslabijim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona. Shodno tome imaju epitet velikog autsajdera, i niko od njih ne očekuje neki naročiti uspeh.

Iako su u domaćem šampionatu na dobrom putu da ponovo dođu do trofeja, treba biti objektivan i reći da je fudbal na Farskim ostrvima mnogo lošijeg kvaliteta čak i u odnosu na neke najslabije lige u Evropi.

Do sada nikada nisu uspeli da pređu prvu prepreku na svom putu ka Ligi Šampiona, a čini nam se da će tako biti i ovog puta. O njihovoj snazi dovoljno govori podatak da je njihov najskuplji igrač procenjen na tek 400000 eura.

Odlikuje ih veoma brz ritam, ali smo skeptični da će s takvim stilom igre moći da ozbiljnije priprete mnogo kvalitetnijem protivniku. Iako će sasvim sigurno biti poraženi u sredu, smatramo da bi njihov „kluč uspeha“ mogla biti defanzivno orjentisana igra, jer je BODO ekipa koja svojim protivnicima ne prašta greške.

H2H

Ovo će biti prvi međusobni duel ovih timova.

Povrede i izostanci

Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Bodo/Glimt:

Haikin – Sampsted, Sery, Holbraten, Wembangomo – Vetlesen, Hagen, Saltnes – Solbakken, Boniface, Pellegrino

Klaksvik:

Rosenorn – Vatnsdal, Brinck, Da Silva, Kronberg – Frederiksberg, Joensen, Andreasen – Bjartalio, Klettskaro, Sabala.

BODO/Glimt vs. Klaksvik Prognoza i Tip

Tim iz Norveške je prošle sezone ostvario sjajan utisak u Ligi Koferencija, a ovog puta će pokušati da naprave korak napred. Mnogo teži zadatak ih očekuje, ali smo uvereni da bez većih problema mogu uspešno završiti barem prva dva kola kvalifikacija.

Očekuje ih duel protiv mnogo slabije ekipe, i moraju to iskoristiti. BODO/Glimt je u poslednje vreme u sjajnom golgeterskom ritmu, i biće velika sramota ako ne isprate goste kući sa barem 3 do 4 gola u mreži.

Verujemo da će se gostujući tim tokom većeg dela meča grčevito braniti, jer ne poseduje dovoljan ofanzivni kvalitet da bi parirao mnogo iskusnijem i kvalitetnijem protivniku.

Naša prognoza: 4:0.

06.07.2022 18:00

TIP: BET BUILDER

Over 0 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Under 1 Goals in the Match for Klaksvik

Kvota: 2.37

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan