Bolivar – Always Ready: Analiza utakmice

Dusan
7 kolovoza, 2021
536 Views
Always Ready vs Bolivar

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Bolivijskog šampionata, gde se sastaju dve odlične ekipe Bolivar i Always Ready. Ovu utakmicu možete pratiti potpuno besplatno, ukoliko imate otvoren nalog u jednoj od preporučenih kladionica sa naše stranice.

Bolivar

Nisu navijači Bolivara navikli na činjenicu da se njihova ekipa ne nalazi na samom vrhu tabele, kao što je to situacija nakon devet kola ovog šampionata. Naime, Bolivar se trenutno nalazi na petoj poziciji sa šest pobeda, četiri nerešene i dva poraza i gol razlikom od 22 postignuta i 11 primljenih golova.

Always Ready

Gosti sa druge strane se nalaze na devetoj poziciji, što je svakako dosta lošije od onoga što su prikazivali prošle sezone, kada su takođe bili u samom vrhu. Oni do sada imaju šest pobeda, tri nerešene i tri poraza, uz vrlo dobru gol razliku od 24 postignuta i 16 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa previše bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale nekoliko puta do sada i uglavnom je Bolivar imao mnogo više uspeha.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima treba pobeda, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan