Bolivar – Ceara: Analiza utakmice

MilosNS
4 svibnja, 2021
502 Views
bolivar ceara

Ova sreda će biti izrazito zanimljiva što se tiče fudbala, pošto se igraju utakmice u dva takmi;enja, Copa Libertadores i Copa Sudamericana. Prošle nedelje smo bili više nego precizni, te danas nastavljamo da tražimo pažljivo i uspeli smo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru redovnog kola Copa Sudamericana, gde se u gradu La Paz sastaju domaća ekipa Bolivara i gosti iz Brazila ekipa Ceare.

Bolivar

Iako mnogi ne respektuju previše ekipe iz Bolivije, one su u velikoj prednosti kada igraju na domaćem terenu, pogotovo zbog nadmorske visine na kojoj se utakmice igraju. Ima ekipa koje mogu da se nose sa tom razlikom, ali isto tako ima ekipa koje retko kada moraju da se penju tako visoko, a jedna od njih je i Ceara. Bolivar je ove sezone odličan na domaćem terenu, gde ne znaju za poraz poslednjih sedam susreta, ali ruku na srce igra bi morala biti bolja.

Ceara

Njihovi protivnici, ekipa Ceare trenutno igra regionalni šampionat te se može reći da se nalaze u takmičarskoj formi. Ipak, Ceara ne spada u sam krem Brazilskih klubova i ono što je još važnije nisu gotovo nikada igrali na visokoj nadmorskoj visini, a pogotovo ne na 3,650 metara. Visoka nadmorska visina svakako može predstavljati problem za njih u drugom poluvremenu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrala jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti rešen zbog vremenskih (NE)prilika, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bolivar -1AH (da Bolivar pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.