Bologna – AC Milan: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nastavljamo sa tipovanjem utakmica Italijanske Serie A, pošto iz nedelje u nedelju sportske kladionice nude neke prilično vredne linije i kvote, koje mi smatramo da su vredne klađenja na njih. Kao što ste i navikli čitajući naše prognoze i analize utakmica, mi se uvek trudimo da tražimo utakmice i kladioničarske markete koje idu ispod radara, kako bi uspeli da na najbolji način maksimiziramo potencijalni profit. Ove nedelje u Italijanskom šampionatu za oko nam je zapala utakmica, o kojoj mnogi neće imati svoje mišljenje jer nije toliko atraktivna po imenima ekipa, utakmica koja će se odigrati na Stadionu Renato Dall Ara između domaće ekipe Bologne i gostiju, ekipe AC Milana.

Domaća ekipa Bologne nalazi se na 12-toj poziciji sa četiri pobede, četiri nerešene i čak šest poraza. Na domaćem terenu igraju dosta bolje nego na gostovanjima, te imaju skor od dve pobede, dve nerešene i dva poraza, sa gol razlikom 9 postignutih i 9 primljenih golova.   Oni su vrlo ofanzivno orijentisana ekipa i na njihovim utakmicama bude u proseku 3.07 gola, a do sada na domaćem terenu su odigrali 83.3% utakmica koje su videle da obe ekipe postignu pogodak.

1xbet bonus

Gosti ekipa AC Milana nalazi sa na 11-toj poziciji na tabeli, sa pet pobeda, dve nerešene i sedam poraza. Na gostovanjima uopšte nisu impresivni ove sezone i imaju samo tri pobede, nula nerešenih i četiri poraza, uz gol razliku 6 postignutih i 7 primljenih golova. Do sada ove sezone na gostovanjima su igrali 42.9% utakmica koja su videle više od dva gola na utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 38 puta međusobne duele, a domaća ekipa je pobedila na samo šest mečeva, osam puta je bilo nerešeno, dok je AC Milan pobedio na 24 susreta. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je na poslednjih šest susreta čak četiri puta viđeno više od dva pogotka, te ovo smatramo vrlo zanimljivim trendom u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu ove trendove smatramo da su kladionice napravile grešku i da je kvota na igru više od dva gola previsoko postavljena. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 2.5 goals AH (Da obe ekipe postignu više od dva pogotka sa 2.5 linijom Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.94 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news