Bologna – Atalanta: Analiza utakmice

tipovi i analize

Druga utakmica koju ćemo tipovati iz Italijanske Serije A je ona koja će se u ranom terminu igrati na stadionu Renato Dall Ara, domaća ekipa Bologne i gosti iz Atalante. Domaći ove sezone žive i igraju za svog trenera Sinišu Mihajlovića koji se bori protiv leukemije, dok je Atalanta u ekstazi jer su u midweek odigrali fantastično u Ukrajini i pobedili Shaktar rezultatom 3-0 u okviru Lige šampiona.

Domaća ekipa Bologne ima problema ove sezone, pre svega zbog bolesti svog prvog trenera, ali i pored toga oni se trenutno nalaze na 12-toj poziciji Serie A. Na domaćem terenu igraju toplo hladno, te nakon sedam utakmica imaju dve pobede, dve nerešene i tri poraza, sa 11 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Na utakmicama na njihovom stadionu ove sezone su u 85.7% slučajeva odigrali sa više od dva pogotka i da oba tima postignu pogodak, te se može reći da su oni jedna od savršenih Over ekipa ove sezone.

1xbet bonus

Atalanta sa druge strane i pored činjenica da igraju Evropu, sasvim solidno guraju u domaćem prvenstvu, te se trenutno nalaze na šestoj poziciji. Na gostovanjima ove sezone igraju odlično i imaju pet pobeda, tri nerešene i nula poraza sa gol razlikom od 19 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Na gostovanjima ove sezone 75% utakmica sa više od dva gola po utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema sa sastavima tima, te trener domaćih neće moći da računa na povređene Dijks, Krejici i Soriano, a trener Atalante neće moći da računa na Zapatu i Iličića.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su mnogo puta do sada igrale jedna protiv druge, ali u poslednje tri godine ove dve ekipe su igrale 5 puta i rezultati su prilično jednostrani, pošto je Atalanta pobedila svih pet puta.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično visoku kvotu na igru koju mi preferiramo da igramo. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 & BTTS (da bude više od dva gola na meču i da oba tima postignu pogodak), koja opklada se plaća odličnom 1.74 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news