Bologna – Parma: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ponedeljak nam nudi nekoliko interesantnih duela št se tiče tipova i analiza, pa ćemo danas da se fokusiramo na poslednju utakmicu Italijanske Serie A, odnosno na poslednju utakmicu drugog kola ove interesantne lige. Na stadionu Renato Dall Ara domaća ekipa Bologne dočekuje nezgodnu ekipu Parme u meču gde će oba tima pokušati da izbrišu sive partije koje su pružile u prvom kolu.

Domaća ekipa Bologne, nije krenula u ovom šampionatu kako je bilo očekivano, pošto su u prvom kolu poraženi na gostovanju protiv ekipe AC Milan rezultatom 0-2, u jednom meču gde se realno i nije očekivalo da će izabranici Siniše Mihajlovića napraviti nešto više, imajući u vidu snagu Milanskog kluba. Danas sa druge strane Bologna sa pravom očekuje da napravi nešto više, pošto ekipa Parme je po snazi slična Bolonjezima. Na toj utakmici Bilogna je meč završila sa deset igrača, jer je Mitchell Dijks dobio crveni karton, ali dobra vest za Mihajlovića je činjenica da se u tim vraća Gary Mendel nakon suspenzije.

Sa druge strane Parma je u prvom kolu na svom stadionu poražena od ekipe Napolija identičnim rezultatom 0-2 u jednom prilično čudnom meču. Trener Fabio Liverani pokušava da uspostavi jedan defanzivni sistem u Parmi, ali to u prvom kolu nije urodilo plodom, pošto ekipa nije izgledala dobro na terenu. Postavlja se pitanje kako će izgledati danas u jednom meču dve ekipe koje su poznate po tome da lagano primaju pogotke. Naime, Parma je primila makar po gol u poslednjih 15 mečeva, dok Bologna nije sačuvala mrežu u poslednjih 34 susreta.

Očekivani sastavi

Trener Mihajlović ne može da računa na suspednovanog Mitchell Dijks, dok trener gostiju Fabio Liverani ne može da računa na Pezzella, Gagliolo, Gervinho, Scozzarella, koji su svi povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 34 puta tokom istorije, a domaća ekipa je uspela da pobedi na 11 susreta, 14 puta je bilo neodlučeno, a Parma je pobedila 9 puta. Što se golova tiče, poslednjih 5 od 6 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu koliko su defanzivno klimave obe ekipe, smatramo da će na ovom meču biti golova i pored činjenica da kladionice smatraju da ovo ide u 0-2 gola. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals & BTTS (da bude više od dva gola na meču i da obe ekipe postignu pogodak, ili u lokalnim kladionicama igra „ GG3+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 2.05 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news