Bologna – Sassuolo: Analiza utakmice

Milos
17 listopada, 2020
359 Views
nogomet tipovi

Ako ste pratili naše analiza i tipove od juče, videli ste da smo odlično tipovali singl selekcije, ali tiket dana nije prošao baš dobro. Danas igramo nekoliko singl selekcija, pošto nikako ne uspevamo da pronađemo dovoljno dobre utakmice za tiket. Prva utakmica koja nam se sviđa i koja nosi naziv Tip Dana je utakmica koja se igra u okviru Italijanske Serie A, gde se na stadionu Renato DallAra sastaju domaća ekipa Bologne i gosti ekipa Sassuolo.

Bologna nakon tri odigrana kola ima svega tri boda, pošto imaju jednu pobedu (protiv Parme 4-1) i dva poraza (protiv Milana 0-2 i protiv Beneventa 0-1). Ekipa trenera Siniše Mihajlovića je nastavila tamo gde je stala prošle godine, a to je navika da primaju gol na svakoj utakmici i sada je taj niz na preko 35 uzastopnih utakmica. Ipak, oni mnogo bolje igraju na svom stadionu, u odnosu na gostovanja, te se očekuje da danas pokažu dobru utakmicu.

Sassuolo sa druge strane ima dve pobede (Spezia i Crotone, oba puta po 4-1) i jednu nerešenu utakmicu (Cagliari 1-1) i u dobrom raspoloženju dolaze na ovo gostovanje. Sassuolo je jedna vrlo napadački potentna ekipa, što se savršeno uklapa u prilično poroznu odbranu Bologne u ovom momentu. Sasvim je očekivano da na ovoj utakmici bude viđeno dosta golova, pošto obe ekipe mogu ovde postići pogodak.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe Siniša Mihajlović ne može da računa na Andrea Poli, Gary Medel i Mitchell Dijks, koji sus vi povređeni, dok trener gostiju ima više problema, pošto je Toljan testiran pozitivan na corona virus, a povređeni su Kaan Ayhan, Rogério, Schiappacasse, Francesco Magnanelli, i Filippo Romagna.R

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 13 puta do sada, domaćin je pobedio 6 puta, 3 puta je bilo nerešeno i gost je pobedio na 4 susreta. Što se golova tiče, na pet od poslednjih 6 susreta viđeno je preko dva gola i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako Sassuolo igra, sasvim je realno igrati cele sezone na njih odnosno na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos