Braga – AS Roma: Analiza utakmice

Milos
18 veljače, 2021
407 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, tipujemo jednu utakmicu Lige Europe, gde u Portugalu, na stadionu Municipal de Braga, domaća ekipa Brage, dočekuje nezgodnu i iskusnu Italijansku ekipu AS Roma.

Braga

Domaća ekipa je jedna od interesantnijih ekipa koje su se pojavile na Evropskoj mapi u poslednjih nekoliko godina. Uprava već godinama polagano gradi ekipu, kako bi napravili projekat koji će sa trona u dogledno vreme skinuti Benficu i Porto. Već par godina su blizu, ali nikako im to ne uspeva. Ipak, redovno završavaju u Top 4 ekipa i to im garantuje takmičenje u makar Evropa League. Ove sezone su igrali vrlo korektno i evo, nalaze se u nokaut fazi, gde im je protivnik jedna vrlo atraktivna ekipa.

AS Roma

Njihovi protivnici, ekipa AS Rome, ove sezone igra vrlo atraktivan fudbal. Ekipa trenera Paulo Fonsece, takođe se nalazi u doličnoj formi, pa tako na poslednjih 5 susreta ima 3 pobede i 2 poraza, od kojih je jedan protiv odlične ekipe Juventusa. Ono što je specifično za ekipu Rome ove sezone je činjenica da uvek nekako igraju na pogodak više i da napadaju tokom 90 minuta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, tako da trener domaće ekipe ne može da računa na Francisco Moura, David Carmo, Rui Fonte, dok trener gostiju u Portugal dolazi bez Nicolo Zaniolo, dok je Smalling pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Vrlo interesantno, ali ove dve ekipe do sada nisu igrale niti jednom, te ne postoje trendovi na koje se možemo osloniti.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, njihovu snagu kao i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos