Bragantino – Botafogo: Analiza utakmice

Milos
12 kolovoza, 2020
379 Views
nogomet tipovi

Sreda nam nudi nekoliko interesantnih  utakmica, te ćemo danas pisati tip i analizu ponovo sa Južno Američkog kontinenta, gde se u Brazilu igra utakmica drugog kola Brazilske Serie A. Na stadionu Braganca u Sao Paulu, sastaju se Bragantino RB i Botafogo. Dok su domaće igrali svoju prvu utakmicu, Botafogo je u prvom kolu bio slobodan, jer u ekipi Goiasa mnogo irgača ima problema sa COVID virusom.

Domaća ekipa Bragantino Red Bull ove sezone ima možnog sponzora, koji je odlučio da uđe na tržište Južne Amerike i rezultati se odmah vide. U Paulista šampionatu su igrali fantastično do jednog momenta, a slobodno možemo reći da su pokazali i svoj kvalitet u prvoj utakmici ovog šampionata kada su na gostovanju protiv Santosa na Villa Belmiru odigrali nerešeno 1-1. Ruku na srce na toj utakmici su zaslužili i mnogo više, ali ipak je Santos ozbiljna ekipa koja dolazi do rezultata i kada igra loše.

Njihovi protivnici, ekipa Botafoga je imala prosečno regionalno takmičenje, jer nisu ništa osvojili, a trener Paulo Autuori ima priličnih problema sa sastavom tima na ovom meču. Realno, šanse Botafoga u ovoj sezoni su sredina tabele u najboljem slučaju, a debi protiv vrlo motivisane i kvalitetne ekipe Bragantina neće biti lak početak.

Očekivani sastavi

Trener domaćih nema većih problema sa sastavom tima, dok trener gostiju ne može da računa na Raula i Cicera (COVID), Luiz Fernando (povreda), pa zbog manjka igrača 16-to godišnji Matheus Nascimento će biti na klupi za rezerve.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 5 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, ekipa Bragantino RB je pobedila samo jednom, 2 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 2 puta. Što se golova tiče rezultati su vrlo miksovani, pa nećemo gledati ka Total Marketu.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da je Bragantino vrlo kvalitetna ekipa koja se mora pratiti ove sezone. Stoga predlažemo da se na ovom meču odigra Bragantino -0.5 AH (da Bragantino pobedi na ovom meču) koja igra se plaća solidnom kvotom 1.70 u sportskoj kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos