Bragantino – Ceara: Analiza utakmice

Milos
19 rujna, 2020
299 Views
nogomet tipovi

Subota nam nudi dosta utakmica u ponudi, a mi smo izabrali dve utakmice koje su Tip Dana i imaćemo svakako i ludi tiket, kojim ćemo probati da naplatimo malo veću sumu od kladionica. Druga utakmica koja nam se sviđa u okviru subotnjeg programa dolazi sa Južno Američkog kontinenta, tačnije iz Brazila, gde se sastaju Red Bull Bragantino i Ceara na stadionu Nabi Abi Chedid u Braganci. Smatramo da domaća ekipa konačno mora da proigra i da počne osvajati bodove. Solidan value u našim očima na jednom marketu i to je današnji tip i analiza.

Domaća ekipa nije startovala najbolje u ovom prvenstvu iako su imali odličnu Paulista sezonu i iznenadili mnoge. Naprosto, manjak sreće u nekim mečevima i defanzivne greške koštale su igrače Bragantina nekoliko bodova na utakmicama gde us realno bili bolja ekipa. Trener je nakon prošle utakmice izjavio da smatra da njegovi igrači konačno vraćaju staru formu i da je ova utakmica prekretnica ka boljim rezultatima.

Njihovi protivnici, ekipa Ceare se nalazi na 9-toj poziciji, ali ni oni nisu impresionirali ove sezone. Šta više imali su mnogo lakši raspored od Bragantina, a povrh svega u midweek su igrali utakmicu Brazilskog Kupa, te se postavlja pitanje koliko su igrači sveži za ovaj duel.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenim manjih problema sa sastavima timova pred ovaj meč, ali ništa što bi posebno uticalo na našu odluku vezano za ovaj meč.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 15 puta međusobne duele i rezultati su na strani Ceare. Domaća ekipa je pobedila 3 puta, 5 puta je bilo nerešeno i 7 puta je pobedila gostujuća ekipa. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, te ne postoji izraženi trend.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već naveli, ovo je jedan situacioni bet, gde smatramo da je domaća ekipa počela da igra bolje i da prostim rečnikom mora nekoga pobediti, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bragantino ML (da Bragantino pobedi, ili u žagronu “kec na domaćina”), koja opklada se plaća više nego odličnom 2.20 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos