Bragantino – Coritiba: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nastavljamo da tipujemo utakmice fudbalskih liga koje se igraju na Južno Američkom kontinentu, tačnije u okviru Brazilske Serie A. Naravno, nastavljamo da jašemo na vozu koji nam je doneo profit prošle nedelje, ekipi Red Bull Bragantino, koja ponovo u ovom kolu igra na svom stadionu, a ovaj put dočekuju ekipu koja je u problem, kako igračkom, tako i rezultatskom, Coritibu. Ova utakmica je svakako dovoljno dobra da bude naša tip i analiza, jer je ista vrlo zanimljiva imajući u vidu kvotu na jednom marketu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 11-toj poziciji, a na domaćem terenu imaju 1 pobedu, jednu nerešenu i 0 poraza uz gol razliku od 3 postignutih i 2 primljena gola. Bragantino od prošle sezone ima moćnog sponzora u vidu Red Bulla, i već na samom startu šampionata Paulista su pokazali da se ne treba šaliti sa njima ove godine. Start šampionata je doneo malo problema, ali na prošlom meču protiv Fluminensea su pokazali karakter i upisali prvu pobedu ove sezone.

Njihovi protivnici, ekipa Coritiba je krenula vrlo loše ove sezone i trenutno se nalaze na poslednjoj poziciji sa sva četiri poraza i gol razlikom od jednog postignutog i šest primljenih golova.Već nakon 4 kola oni su dali otkaz svom treneru i na ovom meču će biti na klupi novi trener Mozart.

Očekivani sastavi

Trener domaćih nema većih problema sa sastavom tima, dok Mozart ne može da računa na čak 9 povređenih igrača. Naime, u timu neće biti Nathan Ribeiro, Nathan Silva, Renê Júnior, Gabriel, Giovanni, Giovanni Augusto, Rafinha, Tiago Lopes i Yan Sasse.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 5 puta i rezultati su apsolutno na strani Coritibe, ali to je i očekivano, jer je Bragantino godinama bio marginalna ekipa u Brazilu. Domaćin je pobedio 0 puta, 2 puta je bilo nerešeno i Coritiba je pobedila 3 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, ali bilo je i mečeva sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Bragantino je kvalitetnija ekipa, a Coritiba ima mnogo problema sa igračima, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bragantino -0.75 AH (da Bragantino pobedi na ovom meču i pokrije -0.75 liniju azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news