Bragantino – Fluminense: Analiza utakmice

Milos
19 kolovoza, 2020
416 Views
nogomet tipovi

Juče je bio polovičan učinak naših tipova i analiza pošto je Dinamo Brest odigrao preko svih naših očekivanja i naprosto razmontirao ekipu AStane rezultatom 6-3. Sa druge strane PSG je svoj posao odradio vrlo profesionalno i lagano pobedio Leipzig rezultatom 3-0, što je ublažilo gubitak. Danas opet idemo na Južno Američki kontinent i uzimamo jednu odličnu kvotu u Brazilskoj Serie A. Na stadionu Nabi Abib Chedid u Braganci, sastaju se domaća ekipa RB Bragantino i gosti, ekipa Fluminense.

Domaća ekipa je odigrala fantastično državno prvenstvo, ali kako je počela Serije A još uvek nisu osetili slast pobede, pošto imaju dva remija i jedan poraz. Taj poraz je došao u prošlom kolu kada su na gostovanju izgubili od ekipe Bahia rezultatom 2-1. Opet i pored činjenica da su igrali bolje nisu uspeli da osvoje sva tri boda, što je treća utakmica za redom da se dešava tako nešto. Zaista je vreme da krenu da pobeđuju, te smatramo da je ovo perfektna prilika za to.

Njihovi protivnici, ekipa Fluminensea sa druge strane ne blista, ali skuplja bodove. Na prošlom meču koji su pobedili dosuđena sui m dva penala, a pre toga su igrali 1-1 nerešeno sa Palmeirasom i izgubili 1-0 od Gremia. Ekipa je do sada igrala bez trenera, pošto je bio pozitivan na koronu, ali on se vraća na klupu na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba tima nemaju većih problema sa sastavom tima i treneri će najverovatnije ponoviti startnih 11 od prošlog meča.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale tokom istorije niti jednom.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Bragantino je suviše dobra ekipa da ne bi pobedila na četiri utakmice, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bragantino -0.5 AH (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 2.20 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos