Bragantino – Santos: Analiza utakmice

Milos
8 studenoga, 2020
444 Views
nogomet tipovi

Juče je bilo prilično razočaravajući dan sa našim analizama i tipovima, ali to je sasvim očekivano imajući u vidu kako smo pogađali prethodnog meseca. Naime, niko ne može da pogađa u dugačkim vremenskim serijama i pre ili kasnije dođe nešto što se zove negativna varijansa, koju mi upravo proživljavamo. Jedini način da se ista prevaziđe je da se nastavi igrati, normalnim ulozima, dok se ta ista varijansa ne preokrene. U nedelju idemo sa dve singlu utakmice i jednim Tiket Dana, a prva utakmica koju igramo je utakmica u okviru Brazilske Serie A u kojoj igraju Bragantino i Santos.

Domaća ekipa RB Bragantina se trenutno nalazi na razočaravajućoj 18-toj poziciji sa samo 4 pobede, 7 nerešenih i 8 poraza. Međutim gol ralzike je 22 postignuta i 26 primljenih što sasvim jasno indikuje da je ovo ekipa koja je stvorena za igru BTTS. Naime, Bragantino je ove sezone na 73.2% utakmica igrao da oba tima šostignu pogodak, što je zaista impresivna brojka.

Njihovi protivnici, ekipa Santosa se nalazi u mnogo boljoj situaciji što se prvenstva tiče, pošto se nalaze na 6-toj poziciji sa 8 pobeda, 6 nerešenih i 5 poraza i gol razlikom od 27 postignutih i 23 primljena gola. Santos je jedna vrlo efikasna ekipa, ali kao i kod Bragantina, odbrana je slabiji deo tima.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret pošto su obe ekipe igrale Kup Brazila u midweeku, te ima povređenih, suspendovanih ali i covid pozitivnih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 18 puta do sada i rezultati su više nego izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 4 puta, 6 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 8 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednjih 7 susreta 4 od 7 puta viđeno da obe ekipe postignu pogodak i 4 od 7 puta viđeno da bude više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da volimo da vidimo pozitivne trendove, ali da oni nisu presudni prilikom odlučivanja o piku. Ipak, mi smatramo da obe ekipe ovde imaju mogućnost postizanja pogotka.  Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS (da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos