Braunschweig – Bayern Munich II: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Subota je nekako predoređena da se fokusiramo na Nemačke lige, a pored jedne utakmice Bundeslige, oldučili smo se opet testirati Nemačku III ligu, koja nam do sada nije bila posebno naklonjena. Naše analize i tipovi, kao i uvek pokušavaju da zarade novac na kladionici našim čitaocima, te se nadamo da ćemo imati profitabilan vikend. Subotnja ponuda Nemačke II Lige nam donosi jedan meč koji ima veliki value na jednom marketu po našem skromnom mišljenu. Na Eintracht Stadionu u Braunschweigu, domaći sastav istog imena dočekuje gostujuću ekipu Bayern Munich II.

Domaći sastav, je naređao dva odlična rezultata, pošto su uspeli prvo na domaćem terenu pobede ekipu Viktoria Keln, a na gostovanju su pre par dan pobedili nezgodnu ekipu Hallaschera rezultatom 1-0. Na domaćem terenu ove sezone imaju 7-4-4 rekord sa 28 postignutim i 22 primeljena gola, a na njihovim utakmicama ove sezone pada u proseku tačno 3.00 golova.

Njihovi protivnici, rezervna ekipa Bayern Municha je takođe zabeležila dve pobede, pošto su prvo dobili Ingolstadt na gostovanju 2-1, da bi potom pobedili ekipu Munster ana domaćem terenu rezultatom 3-2. Oni su jedna od najefikasnijih ekipa u Nemačkoj III Ligi pošto na njihovim utakmicama u proseku bude viđeno 3.66 pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali iste informacije nisu od posebne važnosti za ovaj naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 8 puta, i rezultati su šarenoliki, obe ekipe su pobeđivale, a takođe je bilo utakmica sa mnogo i sa malo golova. Ipak, u ovoj situaciji smo odlučili da ne gledamo previše na trendove, nego da se fokusiramo na trenutnu formu i način igre, obe ekipe.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su znaju da odigraju utakmice sa mnogo golova, a domaći iako su favoriti znaju biti prilično brljavi u defanzivi, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news