Braunschweig – Ludwigsburg: Analiza utakmice

MilosNS
12 travnja, 2021
617 Views
Braunschweig - Ludwigsburg

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za utorak 13.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Nemačke Prve Lige gde se sastaju domaća ekipa Braunschweig i gosti vrlo interesantna ekipa i lideri šampionata Ludwigsburg.

Braunschweig

Domaća ekipa je jedna od najmlađih ekipa u šampionatu, sa 23 godine u proseku, a ove sezone do sada imaju 10 pobeda i 17 poraza, mada se mora reći da su na domaćem terenu vrlo nezgodni, pa su tako i pre par dana uspeli savladati moćni Bayern Munich. Ono što odlikuje ovu ekipe je vrlo brza igra, što prilični njihovim godinama i veliki broj poena na koje igraju godovo svaku utakmicu.

Ludwigsburg

Ako se za domaću ekipu može reći da su jedna od najmlađih ekipa, onda se to ne može reći za Ludwigsburg. Gosti u svojim redovima imaju nekoliko veterana kao što su Tremmell Darden (39 godina), Jamel McLean (32 godine), Yorman Polas (35 godina). I pored toga, oni ove sezone igraju fantastično i sa punim pravom zauzimaju prvo mesto.  Gosti igraju takođe prilično efikasno, ali oni znaju ponekad da zategnu svoju odbranu i da ne dozvole veliki broj poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i u poslednjih nekoliko godina veći broj utkamica je završen sa velikim brojem poena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 164 Points (da obe ekipe postignu više od 164 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.