Braunschweig – S.Oliver Baskets: Analiza utakmice

MilosNS
28 travnja, 2021
582 Views
Braunschweig Oliver Baskets

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svakog četvrtka nema preveliki broj interesantnih utakmica, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Nemačkoj BBL Ligi, gde se sastaju ekipe Braunschweiga i s.Oliver Baskets..

Braunschweig

Domaća ekipa igra vrlo ofanzivno ove sezone, mada u poslednjih nekoliko utakmica čini se da je došlo do male krize. Naime, oni u proseku ubacuju svojim protivnicima 86.1 poen po utakmici, ali na poslednja dva susreta su postigli 71 protiv Ludwigsburga i samo 77 protiv ekipe Medi Bayreuth. Naravno oni se trenutno nalaze na sredini tabele bez realnih šansi da se plasiraju u play off, ali isto tako bez bojazni da će ispasti. Na domaćem terenu u proseku igraju utakmice sa 174.86 poena.

s.Oliver Baskets

Njihovi protivnici sa druge strane, bore se za opstanak u ligi, pošto se trenutno nalaze na 15-toj poziciji. Da budemo iskreni male su šanse da sledeće sezone ispadnu u niži rang, pošto su ekipe Giessena i Vechte već viđeni drugoligaši. Na gostujućim parketima ove sezone s.Oliver uopšte nije loš sa 7 pobeda i 9 poraza i prosečnim brojem koševa od 166.37 po meču.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a posebno upada u oči činjenica da vrlo često igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 166.5 points (da bude 167 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.