Brescia – Cremona: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nema danas mnogo utakmica, te osim redovnog Boxing Day kola koje se igra u okviru fudbalske Premier Lige, od liga koje su nama zanimljive jedino se još igra u Italijanskoj košarkaškoj prvoj ligi – Lega A. Kako se mi uvek trudimo da pronađemo pravi ugao za klađenje i da vam ponudimo najbolje moguće tipove na kojima možete zaraditi na kladionici, smatramo da su kladionice reagovale na pogrešan način na jednom marketu na utakmici koju će odigrati dve sasvim solidne ekipe. Naime, u okviru 14-tog kola Lega A, sastaju se domaća Brescia i gosti iz Cremone, istoimena ekipa.

Domaća ekipa, Brescia ove sezone igra više nego solidno i trenutno se posle 13 kola nalaze na 4-toj poziciji sa osam pobeda i pet poraza. Imajući u vidu da je italijankso prvenstvo prilično izjednačeno, možemo smatrati ovo više nego dobrim rezulatom do sada. Na domaćem terenu su igrali šest puta do sada i imaju pet pobeda i samo jedan poraz, koji su doživeli od strane lidera na tabeli, ekipe Virtus Bologne (80-82). Do sada ove sezone su išli 8 od 13 puta preko linije postavljana na današnjem susretu.

1xbet bonus

Sa druge strane Cremona se nalazi na 5-toj poziciji tabele, odmah ispod domaćeg sastava, sa identičnim skorom od osam pobeda i pet poraza, ali sa nešto lošijom koš razlikom. Trener ove eekipe je legendarni Romeo Sachetti, koji ej pre par godina čuda činio sa ekipom Dinamo Sassari. I ove sezone je napravio respektabilna roster, i ekipa Cremone igra vrlo atraktivnu košarku. Oni su čak jedini uspeli da pobede ekipu Virtus bologne ove sezone. Na gostovanjima ove sezone imaju dve pobede i četiri poraza, te se može reći da su prilično domaćinska ekipa. Što se tiče linije koja je postavljena oni su ove sezone išli preko iste šest puta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj duel te se očekuje jedna vrlo zabavna utakmica, dan posle Božića.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su u poslednje tri sezone igrale 7 puta i četiri puta je pobedila Brescia, a tri puta je pobedila Cremona. Sa druge strane ako pogledamo koliko je koševa bilo na tim utakmicama, možemo reći da su ove dve ekipe čak pet od sedam puta išle preko postavljene granice danas.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Bresciu kao solidnog favorita, i postavile liniju hendikepa na -6.5 HC.  Smatramo da je trenutna linija postavljena realno, imajući u vidu da Cremona ne igra baš najbolje na gostujućim parketima. Sa druge strane smatramo da je linija za koševe postavljena nisko, imajući u vidu vreme odigravanja ovog susreta, da su svi u Božićnom raspoloženju te ne očekujemo preterano snažne odbrane danas. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 157.5 Points (da obe ekipe postignu 158 ili više poena na utakmici), koja igra se plaća solidnom 1.90 kvotom u kladionici 1XBet.

Relevant news