Brescia – Milano: Analiza utakmice

tipovi i analize

Pisac ovih redova se lično dva puta tijekom ove nedelje opekao na ekipu EA7 Milana. Prvo je pao Over na utakmici sa Anadolu Efesom jer Milano nije uspjeo da postigne više od 68 poena, da bi nakon toga u poslednjoj minuti šutirali kao blesavi i razbili HC koji je bio postavljen na Maccabi TA dva dana kasnije. Stoga moramo posavjetovati oprez, kada se radi o klađenju na ekipi EA7 Milana. Ipak, mi smatramo da će na ovoj mini derbiju biti vrlo zabavno danas i da će gledaoci moći uživati u odličnoj košarkaškoj predstavi.

Ekipa Brescie je jedna od najboljih momčadi u Talijanskom šampionatu ove sezone, te sa pravom zauzimaju treću poziciju sa 12 pobjeda i samo 5 poraza. Trenutačno se nalaze u odličnoj seriji od pet pobjeda bez poraza, a što se tiče totala oni su ove sezone išli 11 od 17 puta preko ove granice, dok kod kuće ta brojka je 7 od 8 utakmica.

Sa druge strane ekipa EA7 Milano ima 11 pobeda i 6 poraza, a igraju toplo hladno. U poslednja tri kola imaju dva poraza i jednu pobjedu, ali su pre toga imali seriju od šest pobeda u sedam utakmica. Ekipa trenera Etore Mesine je vrlo kvalitetna po imenima i igraju atraktivnu košarku, ali su u nekim susretima neobjašnjivo padali i gubili već dobijene utakmice. Što se tiče totala oni su preko postavljene granice išli 10 od 17 puta, dok je ta brojka na gostovanjima 3 od 7.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju većih problema sa sastavima i povredama, te se očekuje jedna vrlo interesantna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

U poslednje dve sezone ove dve ekipe su igrale mnogo puta, ali rezultati i totali su šareni, te nema trendova koje bi mogli ispratiti.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. EA7 Milano je igrao duplu nedelju EuroLeague, a domaćini su prilično snažna i efikasna ekipa. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 153 (da bude 154 ili više poena postignutno na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news