Brindisi – EA7 Milano: Analiza utakmice

tipovi i analize

U četvrtak smo imali dve fantastične value opklade na našem sajtu i jedna je došla sa pola profita (1/2 won bet u Azijskom hendikepu), ali košarkaška opklada na minus koševe na utakmici EA7 Milana i Bayerna iz Municha nije bila dobitna. Ono što nas je posebno taklo, je činjenica da je ovaj bet morao biti dobitan da nije bilo čudnih odluka sa klupe gostiju u posednjih 20 sekundi utakmice. EA7 i dalje ostaje jedna od ekipa na kojima najviše gubimo novca ove sezone, iako smo pogledali 70% njihovih utakmica u uživo prenosima. Danas opet igramo na jednoj utakmici gde igra EA7 Milano, ali ne zato što jurimo da budemo pozitivni sa njihovim opkladama, nego što zaista vidimo jedan value na ovom meču.

Ekipa Brindisi je jedna od najboljih ekipa u Italijanskom šampionatu ove sezone, te sa pravom zauzimaju četvrtu poziciju sa 12 pobeda i 7 poraza. Trenutačno se nalaze u odličnoj seriji od pet pobjeda u poslednjih šest utakmica, a također je bitno dodati i činjenicu da su na domaćem ternu vrlo nezogdna ekpia pošto ove seonze imaju samo dva poraza od devet utakmica.

Sa druge strane ekipa EA7 Milano ima identično 12 pobeda i 7 poraza, a igraju toplo hladno kako u domaćem šampionatu, tako i u Evropi. Pre dva dana su dopustili -20 protiv Bayerna, da bi onda celu utakmicu morali da se vade i na kraju su prilično sretno pobedili. U poslednjih pet kola imaju tri poraza i dve pobede, ali su pre toga imali seriju od šest pobeda u sedam utakmica. Ekipa trenera Etore Mesine je vrlo kvalitetna po imenima, ali igraju čudnu košarku, te su u nekim susretima neobjašnjivo padali i gubili već dobijene utakmice.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju većih problema sa sastavima i povredama, te se očekuje jedna vrlo interesantna utakmica u svakom slučaju. Vrlo je verovatno da će trener EA7 Milana, Etore Messina malo promešati karte i probati da odmori neke svoje ključne igrače.

Raniji rezultati i trendovi

U poslednje tri sezone ove dve ekipe su igrale pet puta, ali rezultati i totali su šareni, te nema trendova koje bi mogli ispratiti. Brindisi je pobedio na dva meča, dok je EA7 Milano pobedio na tri od pet mečeva.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. EA7 Milano je igrao EuroLeague i imali su težak meč, a domaćini su prilično snažna i efikasna ekipa. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Brindisi +4.5 HC (da Brindisi ne izgubi sa više od 4 poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news