Brindisi – Virtus Bologna: Analiza utakmice

MilosNS
24 svibnja, 2021
400 Views
brindisi vs virtus bologna

Svakodnevno sada se igra veliki broj utakmica u okviru mnogih košarkaških liga i danas smo našli utakmicu koju naprosto moramo da odigramo. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa Italijanskog šampionata, gde se u drugoj utakmici serije sastaju ekipe Brindisi i Virtus Bologna.

Brindisi

Igrali smo pre dva dana prvu utakmicu i tipovali Over, ali nismo bili uspešni iz nekoliko razloga. Pre svega sudijska trojka je dopustila prilično tvrdu igru i nisu svirali mnogo faulova, što je dovelo do toga da i procenti budu niži nego što je očekivano. Virtus je nudio razne varijacije zone ekipi Brindisija, a oni nisu imali rešenje za to pošto ih šut nije služio i na kraju su zasluženo izgubili.

Virtus Bologna

I pored toga što su pobedili na prvom meču, ekipa Virtusa je odigrala ispod svih očekivanja. Sporo, bez energije u napadu i samo zahvaljujući jako lošoj partiji igrača Brindisija uspeli su da naprave pozitivan rezultat. Od Virtusa se uvek očekuje lepršava igra na obe strane terena, a već pomenuta zona koju su igrali pokazuje da više gledaju na napad nego na odbranu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta i vrlo često budu utakmice na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti na veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 162.5 points (da obe ekipe postignu 163 ili manje poena), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.