Brondby – Midtjyalland: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nikada do sada nismo tipovali utakmicu Danske prve lige, ali za sve postoji prvi put, pogotovo kada postoji ovako kvalitetan value u jednoj liniji i jednom kladioničarskom marketu kao što to ima danas. Naime, danas se na Brondby Stadionu, sastaju istoimena domaća ekipa i gosti ekipa Midtjyallanda. Gledajući kvaltet ove dve ekipe i trenutno stanje na tabeli sasvim smo sigurni da će gledaoci na stadionu i pokraj malih ekrana imati priliku da gledaju odličan fudbal sa dosta pogodaka sa obe strane.

Domaća ekipa Brondby se nakon 18 kola nalazi na visokoj čeetvrtoj poziciji na tabeli sa skorom od deset pobeda, jedne nerešene i sedam poraza. Na domaćem terenu igraju dosta bolje nego na gostovanjima, te imaju skor od sedam pobeda pobeda, nula nerešenih i dva poraza, sa gol razlikom 23 postignutih i 14 primljenih golova. Pogotovo na domaćem terenu igraju totalni fudbal što se i vidi iz činjenica da je na 9 utakmica palo ukupno 27 golova. Takođe, na svih 9 utakmica je bilo više od dva gola.

1xbet bonus

Gosti ekipa Midtjyallanda se trenutno nalazi na čelu tabele sa 15 pobeda, dve nerešene i jednim porazom, uz gol razliku od 29 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Na gostovanjima su gotovo perfektni sa osam pobeda, jednom nerešenom i nula poraza i gol razlikom od 15 postignutih i 3 primljena gola. Oni ove sezone zaista dominiraju Danskim prvenstvom i biće veliko iznenađenje ukoliko ne uspeju da osovje šampionski prsten.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 67 puta međusobne duele, a domaća ekipa je pobedila na 29 mečeva, 18 puta je bilo nerešeno, dok je gostujuća ekipa pobedila na 20 susreta. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je na poslednjih šest susreta čak četiri puta viđeno više od dva pogotka, te ovo smatramo vrlo zanimljivim trendom u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu ove trendove smatramo da su kladionice napravile grešku i da je kvota na igru više od dva gola previsoko postavljena. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 2.5 goals AH (Da obe ekipe postignu više od dva pogotka sa 2.5 linijom Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.76 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news