Brose Bamberg – Bayern Munich: Analiza utakmice

Milos
7 veljače, 2021
471 Views
košarka tipovi

Ako govorimo koji su top 5 tipovi za danas i ako se moramo odlučiti za jedan, onda je naš košarkaški Tip Dana onaj koji se igra u okviru Nemačke Prve košarkaške lige, popularne BBL, gde Brose Basket dočekuje favorizovanu ekipu Bayern Munich, koju sa klupe predvodi fantastični i harizmatični Italijanski trener Andrea Trinchieri. Ukoliko vas interesuje naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, ekipa Brose Basket ima u ovom trenutku u domaćem prvenstvu 7 pobeda i 9 poraza, a osim domaćeg prvenstva takmiče se i u okviru FIBA Champions league, gde igraju prilično solidno. Ono št odlikuje ovu ekipu je timska igra, jer vrlo često na njihovim utakmicama se desi da se upiše gotovo svih 12 igrača, jer trener često pravi jaku rotaciju u toku meča. Zbog toga Bamberg igra u vrlo visokom tempu i na puno poseda.

Njihovi protivnici, ekipa Bayern Munich se trenutno nalazi na 5-toj poziciji šampionata, sa skorom od 11 pobeda i samo 3 poraza, od kojih su sva tri poraza došla na gostujućim parketima i na utakmicama sa mnogo poena (Crailsheim 103-105, Alba Berlin 72-85 i Oldenburg 95-100). Oni igraju Euro League i u midweeku su odigrali vrlo težak meč protiv Albe Berlin koji je otišao u produžetak, te je očekivano da trener pruži malo više šanse rezervnim igračima, kako bi svoje startere odmorio za naredne bitke u najvećem evropskom klupskom takmičenju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više puta, i češće se dešavalo da pobedi Bayern i ono što je interesantno uglavnom se igraju mečevi na oko 155-160 poena.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj poena na meču, stoga ćemo odigrati Over 160 Points (da obe ekipe postignu 161 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos