Budafoki – Zalaegerszegi: Analiza utakmice

Milos
2 veljače, 2021
357 Views
nogomet tipovi

Juče smo jako lepo prošli sa klađenjem na utakmicu Mađarske NB1 Lige, pošto je na utakmici Kisvarde i MTK Budimpešte nije viđeno mnogo golova. Danas, ponovo igramo jednu utakmicu iz ove interesantne lige, ali ovaj put ćemo da navijamo da utakmica bude malo efikasnija. Ukoliko budete pročitali našu analizu, videćete iz kog razloga smatramo da bi ova utakmica trebala da nosi titulu Tip Dana. Na stadionu Promontor Utcai u gradu Budimpešti sastaju se ekipa Budafoki i gosti, ekipa Zalaegerszegi.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 11-toj poziciji na tabeli, a na domaćem terenu imaju 2 pobede, 2 nerešene i čak 5 poraza uz 11 postignutih i 18 primljena pogotka. Ono što je bitno pomenuti za njih je činjenica da se trenutno nalaze u seriji od nekoliko loših rezultata, te da na poslednjih pet utakmica imaju 0 pobeda, 2 nerešene (MTK 2-2 i Diosgyor 1-1) i 3 poraza (Koper 0-2, Rijeka 2-4 i Ferencvaros 0-3). Na domaćem terenu igraju utakmice sa 3.22 gola u proseku.

Njihovi protivnici, ekipa Zalaegerszegi se kao što smo već naveli nalazi na sredini tabele, odnosno na 8-oj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju prosečan skor od 3 pobede, 2 nerešene i 4 poraza, uz gol razliku od 14 postignutih i 15 primljenih pogodaka. Oni se nalaze u solidnoj formi, a i odigrali su veći broj prijateljskih utakmica od svojih protivnika.

Očekivani sastavi

Nema nekih bitnijih informacija vezano za povrede igrača, te se može očekivati da će oba trenera na teren izaći sa najboljim igračima u ovom momentu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale svega 5 puta do sada, a domaći su pobedili na 1 utakmici, 2 puta je bilo nerešeno i gosti su pobedili 2 puta. Što se golova tiče uglavnom se igraju utakmice na veliki broj golova, te je na poslednjih 5 susreta, čak 4 završeno sa tri ili više pogodaka i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle postići pogodak, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka, linija Azijskog hendikepa 2.5), koja opklada se plaća odličnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos