Budućnost – Monaco: Analiza utakmice

Milos
25 ožujka, 2021
573 Views
budućnost monaco

Ova nedelja će biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih evropskih takmičenja. Juče smo bili više nego precizni, te danas nastavljamo da tražimo pažljivo i uspeli smo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa u EuroCup takmičenju, gde se u okviru druge utakmice 1/4 finala sastaju domaća ekipa Budućnost iz Podgorice i gosti iz Francuske, Budućnost.

Budućnost Podgorica

Ekipa trenera Milojevića je tokom cele prve utakmice gubila, ali je na kraju uz pomoć Cobbsa i Reeda uspela da se domogne brejka i da povede 1-0 u seriji. Na veliku nesreću, zbog restrikcija COVID -19 pandemije, Budućnost svoj drugi meč neće moći da igra na domaćem terenu u Podgorici, nego se drugi susret igra u Ljubljani u dvorani Stožice. Ovo je ozbiljan hendikep za Crnogorsku ekipu, koja bi po našem mišljenju bila veliki favorit u svojoj Morači.

Monaco

Njihovi protivnici, ekipa Monaca je imala dobijen meč na svom terenu, ali na kraju u samoj završnici njihovi igrači su promašili neke zicere, a igrači Budućnosti su to znali da kazne. Ono što je specifično za ekipu Monaca je činjenica da igraju najtvrđu odbranu u ovogodišnjem takmičenju Euro Cup, te da se na njihovim mečevima ne vidi veliki broj poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom, pre dva dana kada je Budućnost odnela pobedu.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti jedna šahovska partija, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 154.5 points (da obe ekipe ne postignu više od 154 koševa), koja opklada se plaća odličnom 1.88 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos