Budućnost – Virtus Bologna: Analiza utakmice

Milos
2 veljače, 2021
298 Views
košarka tipovi

Danas, naša košarkaška analiza i tip, dolazi iz EuroCup takmičenja, gde će se u jednoj nadamo se interesantnoj i efikasnoj utakmici sastati dve ekipe koje se nalaze u specifičnim situacijama, ali koje bez svake sumnje imaju kvalitet da doguraju do samog kraja ovog takmičenja. U utakmici 4. kola, EuroCup takmičenja sastaju se domaća ekipa Budućnost iz Podgorice i gosti iz Italije, ekipa Virtus Bologna.

Domaća ekipa, trenutno ima 1 pobedu (Bourg 108-80) i 2 poraza (Cedevita Olimpija 71-74 i Virtus Bologna 65-87). Ekipa je pre par dana promenila trenera, na klupu je seo vrlo talentovan i već iskusan stručnjak Dejan Milojević, koji je iskustvo skupljao dugi niz godina na klupi Mege. Njegov pečat se odmah osetio na prvoj utakmici, pošto je Budućnost natrpala koš FMP Beograda u pobedi 99-88.

Njihovi protivnici, ekipa Virtus Bologne ima 3 pobede bez poraza, a ono što je specifično za ekipu trenera Aleksandra Saše Đorđevića je činjenica da su veliki broj utakmica završili sa dvocifrenom prednošću i velikim brojem postignutih poena. Činjenica da su sa tri pobede već gotovo sigurni na prvoj poziciji ih neće usporiti na ovom meču, ali isto tako su sigurno svesni da se Budućnost nikako ne sme potceniti na njihovom vrućem terenu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale samo jednom, prošle nedelje kada je Virtus lagano rutinirao ekipu Budućnosti.

Predlozi za tipovanje

Kvota na Over uporno pada, što je više nego realno kada se vidi kako igraju ove dve ekipe, stoga mi ćemo odigrati Over 162.5 Points (da obe ekipe postignu 163 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos