Bury – MK Dons: Analiza utakmice

analiza utakmice

Počinje sezona nogometa na ostrvu i prvo na teren izlaze igrači nižih liga. Našli smo jednu utakmciu League One koja ima iznimno veliki value na jednom marketu. U prvom kolu na stadionu Gigg Lane, u Bury-u sastaju se istoimena domaća momčad i momčad MK Dons-a. Ono što je posebno interesantno kod ovog susreta je situacija u momčadima, koja je dijametralno suprotna i teško da će se promeniti u sledećim danima. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da us obje momčadi prošle sezone igrale League Two, izborile promociju, Bury kao drugoplasirana ekipa, a MK Dons kao trećeplasirana.

[mailmunch-form id=”805182″]

Domaća momčad ima ogromni problem pred početak ove sezone sa finansijama, te postoji realna mogućnost da budu suspendovani. Naime, kako se pretpostavlja Bury ima poamašan dug, koji je oko 1 miliuna funti, a vlasnik Steve Dale nije pružio dovoljno dokaza da ima sredstava da može da isplati sva ta dugovanja. Zbog svega ovoga je vrlo nestabilna situacija u klubu, a kao šlag na tortu došla je informacija da njihov stadion Gigg Lane ne ispunjava sve sigurnosne mere, te je vrlo moguće da ovaj susret bude igran na nekom drugom mjestu.

Sa druge strane ekipa MK Dons-a je uspjela da se lepo pojača pred ovu sezonu i neki eksperti smatraju da bi mogli biti i jedan od kandidata iz senke da dođu do play off-a ili čak možda do direktne promocije. Iako je to iznimno teško za timove koji su ostvarili promociju da dve uzastopne sezone ostvare promociju, može se desiti iznenađenje sa ovom više nego solidnom momčadi.

Očekivani sastavi

Veliko je pitanje sa kojim sastavom će raspolagati trener domaće momčadi pred ovaj susret, jer moral na Gigg Lane-u je vrlo loš. Nisu doveli dovoljno dobre igrače koji će moći da se bore za respektabilnu poziciju na lestvici, a pritom plaće nisu redovite i igrači nisu zadovoljni. Sa druge strane momčad MK Donsa za sada nema nikakvih problema sa sastavom momčadi i očekuje se da istrče sa najboljih 11 u prvom kolu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale do sada 14 puta i gosti su imali mnogo više uspjeha, poštu su uspjeli da pobede čak devet puta, dok je tri puta bilo neodlučeno, a Bury je pobjedio tri puta. Što se tiče golova, više je bilo utakmica sa više od dva zgoditka, i vrlo često se dešavalo da obe momčadi postignu zgoditak, ali mi naprosto ne volimo da u nižim ligama Engleske tipujemo golove pošto je to vrlo nepredvidiva nauka.

Predlozi za tipovanje

Najbolja oklada po našem mišljenju je svakako oklada na market azijskog hendikepa, te mi predlažemo da odigrate MK Dons -0.5AH (Mk Dons da pobjedi), koja oklada se plaća solidnom kvotom 1.99 u 1xbet sportskoj kladionici.

Ukoliko niste sigurni kako da odigrate ovu okladu, ili vas interesuje kako funkcionira azijski hendikep, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu, ovdje.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news