Cagliari – Atalanta: Analiza utakmice

Milos
5 srpnja, 2020
357 Views
nogomet tipovi

Što se tiče jučerašnjih tipova i analiza, imali smo jedan pogodak i jedan promašaj, te nikako ne možemo biti zadovoljni, te se iskreno nadamo da će nedelja biti mnogo bolja i da ćemo uspeti da pogodimo 100%, što je ono što najviše volimo u svakom slučaju. Prva utakmica koja nam se sviđa i koju slobodno možemo nazvati Tip Dana dolazi iz Italijanske Serie A, gde na stadionu Sardegna Arena u Cagliariju, istoimeni domaći sastav, dočekuje ekipu Atalante.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 10-toj poziciji Italijanske prve lige, a na domaćem terenu su do sada imali 6 pobeda, 2 nerešene i 6 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 29 postignutih i 25 primljenih golova. Ova ekipa će ove sezone u proseku igra 64.3% domaćih utakmica tako da se vidi više od dva gola, što je izrazito bitno za našu prognozu.

Njihovi protivnici, ekipa Atalante se nalazi na pretposlednjoj 4-toj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 9 pobeda, 4 nerešene i 1 poraz uz gol razliku od 40 postignutih i 17 primljenih pogodaka. Oni su do sada pokazali da su jedna od najefikasnijih ekipa u celoj evropi, pošto u proseku igraju utakmice sa preko 4 gola po meču ove sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 34 puta, i rezultati su u potpunosti izjednačeni. Domaćin je pobedio 13 puta, 7 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 14 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa malo golova, što je prilično čudno, te je na poslednjih 7 utakmica čak 6 puta igrano na manje od tri gola.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe igraju vrlo efikasno ove sezone i zaista bi bilo čudno da vidimo malo golova. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od tri pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos