Capivariano – Nacional SP: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Brazilu u okviru šampionata Paulista 3 između Capivariana i ekipa Nacional SP.

Ekipa Capivariana se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Paulista 3 šampionata i trude se da zauzmu što bolju poziciju pred Top 8 početak takmičenja. Posebno su kvalitetne partije ove sezone pokazivali na domaćem terenu, gde imaju rekord od 4 pobede, 0 nerešenih i samo jednog poraza uz gol razliku od 10-5. JEdini poraz doživeli su u prvom kolu od ekipe Batataisa rezultatom 0-1. Nakon toga naređali su četiri impresivne pobede, protiv Linensea, Desportivo Brasila, Velo Club i Pauliste.

Njihovi protivnici, ekipa Nacional SP, se trentuno nalazi na 10-toj poziciji, imaju i oni šanse da se dočepaju top 8 pošto je liga neverovatno izjednačena, te četvrta ekipa na tabeli i 15-ta ekipa imaju samo četiri boda razlike što je zaista neverovatno. Ipak, Nacional SP ove sezone na gostovanjima igra prilično traljavo, jer imaju 0-2-3 rekord. Poslednja tri gostovanja su završili porazom. Zapravo oni na gostovanju nisu osetili slast pobede još od avgusta meseca 2019. godine i trenutno su u seriji od 8 utakmica na gostovanjima bez pobede.

Očekivani sastavi

Trener domaćeg sastava Ricardo Costa ima na raspolaganju sve igrače, pa čak i pojačanje u vidu napadača Wallaca, koji je ponikao u poznatoj omladinskoj školi Sao Paula. Sa druge strane trener gostiju Tuca Guimaraes ne može da računa na defanzivce Alana i veterana Chichetea, koji su suspendovani.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada u istoriji, te nema trendova na koje bi se mogli osloniti.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na market za konačni ishod, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaća ekipa je ove sezone mnogo kvalitetnija ekipa, i nalaze se u odličnom momentumu. Dolaze iz nekoliko odličnih pobeda kod kuće, a Nacional SP je prilično loš na gostovanjima. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Capivariano ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news