Cartagines – Alajuelense: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo završili posao nakon 45 minuta, iako u prvih 30 minuta nije delovalo kao da će biti golova. Međutim, ekipe iz Bundeslige naprosto igraju atomski fudbal i u nekoliko minuta, naš pick je od prosečnog postao dobitni. Kao i uvek naše najbolje tipove možete propratiti sa analizama, na našoj stranici, ali kao novinu smo uveli i servis za verifikaciju tipova, na ovoj stranici. Jedina utakmica koja nam se danas zaista sviđa je ona koja se igra u okviru prve lige Kostarike, gde će se na stadionu Jose Rafael Fello Meza, bez prisustva gledalaca sastati domaća ekipa Cartagines i gosti, ekipa Alajuelense. Smatramo da su na ovom meču sportske kladionice ostavile prostora da se lepo zaradi danas.

Domaća ekipa trenutno zauzima 5-tu poziciju na tabeli, a na domaćem terenu ove sezone igraju vrlo solidno, pošto imaju 4 pobede 1 nerešenu i samo 2 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 13 primljenih golova. Generalno situacija na tabeli je takva, da bi uz nekoliko pozitivnih rezultata domaći lako mogli da dođu do treće pozicije i tako sebi obezbede mesto u finalnom doigravanju.

Sa druge strane gosti sa nalaze na drugoj poziciji sa samo četiri boda manje od vodeće ekipe Saprissa, te je za njih svaka utakmica izuzetno važna, kako bi održali korak sa vodećom ekipom. Na gostovanjima ove sezone imaju sedam pobeda, dve nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 9 postignutih i 10 primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Ne postoje tačni podaci oko sastava timova, te nećemo spekulisati o istima, pick se na zasniva na tome u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 57 puta i gosti imaju nešto malo više uspeha u međusobnim duelima. Naime, domaći su pobedili na 12 susreta, 16 puta je bilo nerešeno, a gosti su odlazili kao pobednici na 29 susreta. Što se tiče golova, trendovi idu ka utakmici sa dosta pogodaka i da obe ekipe postignu pogodak, jer je na 5 od poslednjih 7 utakmica viđeno više od dva gola, a na 5 od 7 takođe je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da je na ovom meču najoblje odigrati da će biti pogodaka, jer ni jedna ekipa nije nešto specijalno dobra u odbrani, te je naša preporuka odigrati na ovom meču Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.74 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Relevant news