Cedevita Olimpija – Crvena Zvezda: Analiza utakmice 

tipovi i analize

Iako nije bilo utakmica u evropskim takmičenjima ove nedelje i ekipe su imale sedam, osam dana da treniraju, nikako nije bilo dosadno u košarkaškim krugovima. c. Kako se ove radi o dve vrlo kvalitetne ekipe, koje obe igraju Evropsko takmičenje, smatramo da će utakmica biti vrlo zanimljiva i vidimo jedan lep value na marketu sa hendikepom.

Domaća ekipa, Cedevita Olimpije je počela ovu sezonu preko svih očekivanja, pogotovo u ABA Ligi, jer u evopskom  7DAYS Eurocup takmičenju igraju dosta slabije. Naime, u ABA ligi trenutno imaju šest pobeda i samo dva poraza od ossam utakmica. Kod kuće su pobedili sve dosadašnje utakmice (FMP Beograd, Partizan, Cibona), dok su jedina dva poraza bila na gostovanjima (Zadar i Mornar Bar). Gledajući odigrane utakmice, nikako ne možemo da se otmemo utisku da je Cedevita Olimpija imala prilično lagan raspored do sada, te da ovoj odnost pobeda i poraza bi morao biti i bolji gledajući sa kojim ekipama su igrali.

1xbet bonus

Sa druge strane Crvena Zvezda i pored toga što ima vrlo respektabilan budžet, ne igra na nivou očekivanja na početku sezone.  U Euroleague se dosta muče, a u ABA Ligi imaju pet pobeda i tri poraza. Dobili su Primorsku, Mega Bemax, Cibonu, Igokeu i Mornar Bar, dok su izgubli od Krke Novo Mesto, Partizana i Budućnosti. Promenili su trenera ponovo, te je sada novi trener ekipe Subotic koji će sigurno doneti određenu dozu ozbiljnosti u ekipu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Kako se Cedevita Olimpija fuzionisala i od Cedevite i Olimpije je nastao novi klub, nikako ne možemo da pogledamo trendove, pošto su tri ekipe u krugu. Gledajući kako igraju ekipe ove sezone u regionalnom šampionatu i evropskim takmičenjima, možemo reći da bi Crvena Zvezda ovde morala biti malo veći favorit.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep, odnosno da su kladioničari odreagovali prilično burno. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Crvena Zvezda -4 HC (Crvena Zvezda da pobedi sa pet ili više poena razlike, a ukoliko bude četiri razlike ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.91 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news