Cedevita Olimpija vs. Crvena zvezda – Tipovi, savjeti i kvote 16.05.2022.

Dusan
16 svibnja, 2022
465 Views
Cedevita Olimpija vs. Crvena zvezda

Poslije poraza u Beogradu, Cedevita Olimpija mora da ostvari pobjedu protiv Crvene zvezde kako bi zadržala šanse za plasman u finale ABA lige.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Cedevita Olimpija

Veoma čudnu i nesvakidašnju sezonu je odigrala Cedevita Olimpija do sada. U prva dva mjeseca su igrali katastrofalno i doživjeli su neke teške poraze. Na primjer, izgubili su od Zadra i FMP-a u Ljubljani, a od Mege su u Beogradu poraženi sa 30 razlike.

Takođe, u Eurocupu su igrali protiv Budućnosti u momentu kada je tim iz Podgorice imao samo devet dostupnih igrača i svejedno je bilo 30 razlike za Budućnost. Klupski menadžment je tada napravio jedan neobičan potez.

Odlučili su da zadrže glavnog trenera Juricu Golemca, a otkaz su dobila četvorica igrača: Marcus Keene, Jackie Carmichael, Žiga Dimec i Luka Rupnik. Umjesto njih su potpisani Yogi Ferrell, Zoran Dragić i Alen Omić i sve se promijenilo.

U periodu između veljače i travnja, Cedevita Olimpija je imala 15 uzastopnih pobjeda gledajući samo mečeve u ABA ligi i Eurocupu, a osvojili su i Kup Slovenije. Igrali su prelijepu košarku, međutim nisu to materijalizovali. U Eurocupu su ispali u četvrtfinalu od Bursaspora i sada je osvajanje ABA lige jedini način da se plasiraju u Euroligu.

Crvena zvezda

Prije početka doigravanja ABA lige, Crvena zvezda je posljednju utakmicu odigrala 23. travnja protiv Igokee. To je bilo mnogo vremena između dva meča i bilo je pitanje kako će odreagovati tim Dejana Radonjića, ali Crvena zvezda je odigrala odlično u prvom polufinalnom okršaju protiv Cedevita Olimpije i ostvarila rutinsku pobjedu.

Od početka do kraja su kontrolisali situaciju na terenu i ni u jednom trenutku nisu dozvolili protivniku da ih ugrozi. Kao i svake prethodne sezone, glavni cilj Crvene zvezde je osvajanje ABA lige kako bi ponovo mogli igrati u Euroligi.

Ove sezone nisu uspjeli da se plasiraju u četvrtfinale europskog natjecanja iako im se neočekivano ukazala šansa nakon izbacivanja ruskih klubova iz europskih natjecanja.

Najbolji igrač Crvene zvezde Nikola Kalinić je proglašen za MVP-a regularne sezone u ABA ligi, dok je Branko Lazić dobio nagradu za najboljeg defanzivnog igrača drugu godinu uzastopno. Luka Mitrović i Nikola Ivanović su bili odlični u prvom polufinalnom susretu i ukoliko njih dvojica nastave sa dobrim igrama, to će biti odlična vijest za trenera Radonjića.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Crvena zvezda je pobijedila 93:82 u prvoj utakmici protiv Cedevita Olimpije. Serija se igra na dva dobijena meča, tako da ukoliko Crvena zvezda pobijedi i u Ljubljani, plasiraće se u finale ABA lige. Crvena zvezda je pobijedila Cedevita Olimpiju oba puta i u regularnoj sezoni, tako da ukupno imaju šest uzastopnih trijumfa protiv njih.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače na raspolaganju.

Prijedlog za klađenje

Datum odigravanja utakmice: 16.05.2022 18:30
Tip: Cedevita Olimpija +4
Kvota: 1.75
Kladionica: 20Bet

Nema dileme da će Cedevita Olimpija odigrati bolju utakmicu nego što je to bio slučaj u Beogradu. U svojoj dvorani su ove sezone pobijedili timove kao što su Valencia, Budućnost i Partizan i sigurno posjeduju kvalitet za tako nešto. Hendikep od četiri poena daje garanciju za prolaz čak iako izgube u neizvjesnoj završnici.

Ukoliko nemate račun na 20bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 100 €.

20bet Kladionica

5/5
  • Veliki broj ponuđenih sportova i kladioničarskih marketa
  • Konkurentni tečaji i niske margine
  • Kriptovalute su prihvaćene
  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Lak i logična navigacija kroz sajt
  • Niski limiti za isplate
  • Visoki uslovi iskorišćavanja nekih bonusa i promocija
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan