Cercle Brugge – Antwerp: Analiza utakmice

Milos
16 kolovoza, 2020
359 Views
tipovi i analize

Subota je bila pomalo čudan dan, jer smo Tiket Dana promašili na nanižu kvotu i to golovima u nadoknadi vremena. Što se singlova tiče, utakmica Kineske Prve Lige između ekipa Dalian Pro i Guanghzhou R&F je odložena zbog snažne kiše, i predviđeno je da se igra u nedelju ujutru. Danas nastavljamo sa tipovima i analizama ali danas nećemo igrati tiket, nego samo singlove. Prva utakmica koja nam se sviđa dolazi iz Belgijske Prve Lige, gde se na Jan Breydel stadionu u Brižu sastaju domaća ekipa Cercle i gosti iz Antwerpena. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju smatramo da su kladionice ostavile dosta prostora na jednom marketu.

Domaća ekipa Cercle Brugge je u prvom kolu igrala na gostovanju protiv odlične ekipe Standarda iz Liježa i izgubili su rezultatom 0-1. Međutim, oni su mnogo bolji kada igraju kod kuće, pa se sa pravom očekuje da će na ovoj utakmici pružiti mnogo bolju partiju. Prošle sezone i pored činjenice da su umalo ispali iz lige, na svom stadionu su imali rekord od 5 pobeda, 1 nerešene i 8 poraza, uz 2.80 golova po utakmici.

Njihovi protivnici, ekipa Antwerpena, je ovu sezonu počela savršeno, pošto su osvojili Super Kup Belgije, pobedom and ekipom Club Brugge, rezultatom 1-0. U prvom kolu su se siti ispromašivali na gostovanju protiv ekipe Eupena. Na kraju je rezultat bio 1-1 i sa pravom se očekuje da pokažu mnogo bolju partiju.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima ekipa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 74 puta, i rezultati su apsolutno na strani gostujuće ekipe. Naime, ekipa Cercle je pobedila 16 puta, 20 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 38 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Over igri, pošto je na 3 od 6 susreta viđeno minimum 3 gola, a na poslednje 3 utakmice je bilo tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da kako ove dve ekipe igraju i koliko golova pada na njihovim utakmicama smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu minimum tri gola), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos