Cercle Brugge – Antwerpen: Analiza utakmice

tipovi i analize

Vratila se jedna od najzanimljivijih i nama najinteresantnijih liga za klađenje, Belgijska Prva Liga. Danas u matine terminu svoju utakmicu na stadionu Jan Breydelstadion igraju domaća ekipa Cercle Brugge i gosti iz Antwerpena, istoimena ekipa. Smatramo da na ovoj utakmici postoji sasvim solidan value, koji se mora iskoristiti. Iako u poslednje vreme nemamo previše uspeha, negativna serija se prekida jedino konstantnim praćenjem i igranjem utakmica koje u sebi imaju value.

Domaća ekipa, Cercle Brugge se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji tabele sa svega 11 bodova iz 21 utakmice. Na gostovanjima su katastrofalni, a na domaćem terenu igraju malo bolje te imaju 3 pobede, jednu nerešenu i šest poraza uz 10 postignutih i 17 primljenih golova. U prvom delu sezone su zaista bili ekipa koju sus vi napucavali kako su stigli, a te tri pobede su došle portiv jednako loših ekipa (Waregema, St. Truidena i Beverena).

Sa druge strane ekipa Antwerpena se nalazi trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli, a ova pauza im je došla savršeno pošto su kraj prvog dela sezone odigrali malo lošije. Oni imaju u svojim redovima vrlo kvalitetne i iskusne igrače, poput  Defoura, Mbokanija i Mirallasa. Tako iskusnoj ekipi je bilo sasvim sigurno potrebno malo odmora, kako bi nastavili sa dobrim partijama.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju posebnih problema sa sastavima ekipa, te se može očekivati jedna interesantna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale jedna protiv druge 17 puta i rezultati su više na strani Antwerpena koji je pobjedilo 7 puta, 7 puta je bilo neodlučeno, dok je Cercle Brugge pobedio svega 3 puta. Što se golova tiče, rezultati su prilično šareni, mada preovladava trenda sa malo pogodaka, te mi nećemo dirati market za golove na ovom meču.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za Azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično visoku kvotu na pobedu gostiju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Antwerpen -0.5 Asian handicap (da Antwerpen pokrije -0.5 Azijski hendikep, ista oklada kao i čiste pobeda gostiju), koja opklada se plaća odličnom 1.77 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te kako funkcionira Azijski Hendikep, predlažemo Vam da pročitate naš članak koji detaljno objašnjava ovaj popularni kladioničarski market koji se može igrati u online sportskim kladionicama.

Relevant news