Cercle Brugge – Club Brugge: Analiza utakmice

Milos
28 siječnja, 2021
433 Views
nogomet tipovi

Polako nam dolazi vikend, ali i pored toga svakodnevno uspevamo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas svakako meč koji se igra u okviru Belgijske Prve Lige, popularne Jupile League gde se igra jedan gradski derbi, koji bar na papiru nema nikakav takmičarski značaj, pošto se „domaća“ ekipa nalazi na samom dnu tabele, a gosti su trenutno vodeća ekipa šampionata. Na stadionu Jan Breydelstadion u Brugge, sastaju se Cercle i Club Brugge.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na pred poslednjoj poziciji na tabeli, odnosno na 17-toj poziciji, a na domaćem terenu imaju 3 pobede, 0 nerešenih i čak 8 poraza uz 17 postignutih i 22 primljena pogodka. Ono što je bitno pomenuti za njih je činjenica da su nakon serije loših rezultata u poslednjem kolu uspeli na gostovanju da savladaju ekipu Kortijka rezultatom 2-1. Oni u proseku igraju utakmice sa 3.00 pogodaka po meču, a od 23 utakmice čak 14 je išlo u preko dva pogotka.

Njihovi protivnici, ekipa Club Brugge se kao što smo već naveli nalazi na prvoj poziciji tabele, a na gostovanjima ove sezone imaju fantastičan skor od 8 pobeda, 2 nerešene i 1 poraza, uz gol razliku od 27 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Oni se nalaze u fantastičnoj formi, pošto su na poslednjih pet susreta zabeležili isto toliko pobeda.

Očekivani sastavi

Nema nekih bitnijih informacija vezano za povrede igrača, te se može očekivati da će oba trenera na teren izaći sa najboljim igračima u ovom momentu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 93 puta, a gosti su imali mnogo više uspeha, jer su pobedili na čak 65 utakmica, 15 puta je bilo nerešeno i domaći su pobedili svega 13 puta. Što se golova tiče uglavnom se igraju utakmice na veliki broj golova, te je na poslednjih 7 susreta, čak 6 završeno sa tri ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle postići pogodak, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka, linija Azijskog hendikepa 2.75), koja opklada se plaća odličnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos