Intro

Chalon – Strasbourg: Analiza utakmice

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za subotu 11.06.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Francuskog košarkaškog šampionata, gde se sastaju ekipa Chalon i Strasbourg.

Chalon

Domaća ekipa realno nema baš preterano dobru sezonu, pošto se nalaze pri dnu tabele, ali ono što je specifično za njih je činjenica da igraju vrlo atraktivno i da im odbrana nije jača strana u svakom slučaju. Naime, oni tokom sezone primaju preko 87 poena po meču, što je složićemo se, naprosto jezivo. I pored toga, njima je potrebna pobeda da bi se samo malo pomerili od zone ispadanja, pošto im pomalo gori pod nogama.

Strasbourg

Sa druge strane, gosti imaju kako se to od njih i očekuje jednu sasvim solidnu sezonu, trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa 21 pobeda i samo 11 poraza. I pored toga oni ne spadaju u ekipe koje igraju posebno tvrdu odbranu, pošto imaju prilično poroznu centarsku liniju. Ali nekako sve uspevaju da nadoknade dobrim napadom, koji im je najjače oružje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada i vrlo često se dešavalo da igraju utakmice na veliki broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 164 (da obe ekipe postignu 164 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti